Hockenheim

Luni, 20 Februarie 2023 | General

Renault Megane RS Trophy-R, record pentru mașinile cu roți motrice față pe circuitul Hockenheim

Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou timp de referință, pentru mașinile cu roți motrice față, pe circuitul german Hockenheim. Trebuie menționat că exemplarul nu a fost modificat.
Vineri, 20 Mai 2022 | Modele noi

Ediție specială Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition: marchează 90 de ani de existență a circuitului din Germania

Porsche a lansat o nouă ediție specială pentru Taycan GTS, numită Hockenheimring Edition. Așa cum sugerează numele, mașina aduce un omagiu fostului circuit de Formula 1, care împlinește 90 de ani de existență.
Joi, 21 Mai 2020 | F1 TOP

Cursele de Formula 1 de la Silverstone din iulie, în pericol din cauza carantinei: Hockenheim este soluția de rezervă

Cele două curse de Formula 1 de la Silverstone planificate pentru luna iulie sunt în pericol din cauza carantinei obligatorii anunțate de autorități pentru străini, însă existe șanse ca ambele să fie înlocuite de Hockenheim.
Sambata, 22 August 2015 | Formula 1

Ecclestone: "Sunt şanse mari să renunţăm la cursa de la Monza"

Bernie Ecclestone susţine că există şanse mari ca circuitul de la Monza să fie exclus din calendarul Formulei 1 şi admite că Hockenheim este singura şansă de salvare a Marelui Premiu al Germaniei.
Vineri, 20 Martie 2015 | Formula 1

Nurburgring: "Nu are niciun sens să găzduim Marele Premiu al Germaniei"

Oficialii circuitului de la Nurburgring susţin că nu are niciun sens să găzduiască Marele Premiu al Germaniei din cauza dificultăţilor economice şi organizatorice pe care le traversează.
Marti, 03 Februarie 2015 | Formula 1

Germania, la un pas să rămână fără cursa de Formula 1

Bernie Ecclestone a admis că Germania este foarte aproape să părăsească calendarul Formulei 1 din cauza faptului că un Mare Premiu în această ţară nu este viabil din punct de vedere comercial.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | Formula 1

Germania riscă să fie eliminată din calendarul Formulei 1 pentru 2015

Bernie Ecclestone a dezvăluit că nu a ajuns încă la un acord cu circuitul de la Hockenheim, motiv pentru care Marele Premiu al Germaniei din acest an ar putea fi anulat.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Formula 1

Marele Premiu al Germaniei va fi găzduit şi în 2015 de Hockenheim

Bernie Ecclestone a anunţat că circuitul de la Hockenheim va găzdui Marele Premiu al Germaniei din acest an şi a exclus o revenire la Nurburgring.
Duminica, 20 Iulie 2014 | Formula 1

Vişoiu a câştigat primul punct în sezonul 2014 din GP3

Robert Vişoiu a obţinut la Hockenheim primul punct în sezonul 2014 al competiţiei GP3, după ce a terminat ambele curse ale etapei pe locul 10.
Miercuri, 16 Iulie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Hockenheimring: ascensiunea şi decăderea circuitului german

Hockenheimring, locul unde Jim Clark şi-a pierdut viaţa în 1968, este la un pas de eliminarea din Formula 1 după o istorie presărată cu numeroase curse memorabile care au avut în centrul atenţiei pădurea în care dispăreau piloţii înainte de revenirea la civilizaţie.
Joi, 19 Iunie 2014 | Formula 1

Nurburgring ar putea găzdui toate cursele germane de F1, în detrimentul rivalilor de la Hockenheim

Nurburgring negociază semnarea unui nou contract prin care să găzduiască Marele Premiu al Germaniei în perioada 2015-2019. Înţelegerea ar echivala practic cu excluderea circuitului de la Hockenheim din calendarul Formulei 1.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Motorsport

BMW a câştigat cursa inaugurală a sezonului de DTM de la Hockenheim

Marco Wittmann a câştigat pentru BMW cursa de la Hockenheim din cadrul Campionatului German de Turisme şi a fost acompaniat pe podium de Mattias Ekstrom şi Adrien Tambay de la Audi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | Formula 1

Ecclestone: "Cursa germană din 2013 s-ar putea transforma în Marele Premiu al Europei"

Marele Premiu al Germaniei din acest sezon ar putea avea loc pe circuitul de la Hockenheim sub titlul de Marele Premiu al Europei, potrivit declaraţiilor lui Bernie Ecclestone.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Formula 1

Ecclestone renunţă la cursa de la Nurburgring

Bernie Ecclestone nu este mulţumit de oferta financiară făcută de Nurburgring pentru găzduirea Marelui Premiu al Germaniei, motiv pentru care a renunţat la negocieri.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Formula 1

Ecclestone: "Calendarul Formulei 1 ar putea fi finalizat după începerea sezonului"

Bernie Ecclestone a anunţat că negocierile pentru cursa de la Nurburgring au intrat în impas, motiv pentru care calendarul ar putea fi finalizat abia după Marele Premiu al Australiei din luna martie.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Formula 1

Hockenheim, pregătit să înlocuiască Nurburgring în calendarul sezonului 2013

Reprezentaţii circuitului de la Hockenheim au anunţat că sunt pregătiţi să găzduiască Marele Premiu al Germaniei în sezonul următor dacă negocierile cu Nurburgring vor eşua.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Formula 1

Negocierile pentru cursa de la Nurburgring din 2013 au eşuat

Reprezentaţii circuitului de la Nurburgring au anunţat că negocierile cu Bernie Ecclestone pentru găzduirea Marelui Premiu al Germaniei din 2013 au eşuat.
Miercuri, 24 Octombrie 2012 | Feature

REPORTAJ: Martori la reuşita istorică BMW în DTM

Am fost prezenţi pe Hockenheimring când s-a scris o pagină de istorie a motorsportului. BMW a reuşit să obţină toate cele trei titluri puse în joc în DTM cu o victorie istorică, obţinută in extremis în ultima cursă a sezonului.
Joi, 26 Iulie 2012 | Formula 1

Vettel neagă jignirile formulate la adresa lui Hamilton

Sebastian Vettel susţine că presa internaţională a interpretat greşit declaraţiile sale de la Hockenheim referitoare la Lewis Hamilton. "Nu am spus că a luat o decizie prostească".
Duminica, 22 Iulie 2012 | Formula 1

FIA suspectează Red Bull de încălcarea regulamentului tehnic!

Delegatul tehnic al FIA susţine că Red Bull a încălcat regulamentul tehnic în calificări din cauza utilizării unor setări interzise pentru motor.

Tag-uri similare

calendar, Melbourne, cursa, Hockenheim, Sakhir, anulare, excludere, pericol
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru