Hockenheim, pregătit să înlocuiască Nurburgring în calendarul sezonului 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentaţii circuitului de la Hockenheim au anunţat că sunt pregătiţi să găzduiască Marele Premiu al Germaniei în sezonul următor dacă negocierile cu Nurburgring vor eşua.

Conform principiului rotaţional, ediţia de anul viitor a Marelui Premiu al Germaniei urmează să fie găzduită pe circuitul de la Nurburgring, însă concesionarul acestuia nu a ajuns încă la un acord final cu Bernie Ecclestone din cauza numeroaselor probleme financiare cu care se confruntă.

Deşi Nurburgring speră să semneze acordul final cu Ecclestone, reprezentaţii circuitului de la Hockenheim au dezvăluit că sunt pregătiţi să găzduiască cursa, însă au admis că până în prezent nu au purtat discuţii în acest sens cu deţinătorul drepturilor comerciale.

Urmareste Automarket
"Suntem pregătiţi să avem Formula 1 la Hockenheim în 2013, însă până în prezent nu există discuţii despre acest subiect"
, a declarat un purtător de cuvânt al circuitului de la Hockenheim pentru publicaţia GPUpdate.

Marele Premiu al Germaniei din sezonul următor este programat în 7 iulie, iar FIA a lăsat deschisă calea către o cursă la Hockenheim, întrucât în calendarul oficial nu a publicat numele circuitului care va găzdui această etapă.

Via GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru