Vettel neagă jignirile formulate la adresa lui Hamilton

de Daniel Popescu
Joi, 26.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel susţine că presa internaţională a interpretat greşit declaraţiile sale de la Hockenheim referitoare la Lewis Hamilton. "Nu am spus că a luat o decizie prostească".

Sebastian Vettel l-a criticat dur pe Lewis Hamilton după Marele Premiu al Germaniei, afirmând că decizia britanicul de a-l depăşi în ciuda faptului că era cu un tur în urmă a fost "prostească".

Ajuns la Budapesta pentru Marele Premiu al Ungariei, pilotul echipei Red Bull susţine că nu a folosit cuvântul "prost" şi că declaraţiile sale au fost interpretate greşit de presa internaţională.

"Nu am spus că a fost o decizie prostească. Dacă spun după cursă că nu era necesar să ia o astfel de decizie şi ajunge în presa că am spus că este o decizie prostească, sunt dezamăgit. Uneori am o gură, spun câteva cuvinte, presa are urechi, dar se pare că undeva în acest proces apare o eroare. Dacă ne uitam la reguli este clar că ai voie să faci aşa ceva. Am spus doar că nu era necesar. Îl vânam pe Fernando Alonso cu numai câteva tururi înainte de intrarea la boxe. Aşa sunt cursele. Nu mă plâng, am spus că nu era necesar din punct de vedere sportiv să distragi liderii, indiferent despre cine era vorba", a declarat el la conferinţa de presă de joi.

Urmareste Automarket
Declaraţiile sale de la Hockenheim au fost făcute însă în faţa a zeci de jurnalişti străini, iar Andrew Benson, reporterul televiziunii britanice BBC, s-a arătat surprins de noile declaraţii ale germanului.
"Vettel a negat că l-a făcut "prost" pe Hamilton în Germania, deşi tot centrul de presă l-a auzit spunând exact asta", a precizat el pe reţeaua de socializare Twitter.

Via GrandPrix, Andrew Benson

Comentarii (5)

  • Asta altfel decat "frica" nu se poate numi.
    16 14
  • Vettel nu mai are cea mai tare jucarie la ora actuala si se pare ca e cam frustrat...
    Pacat,talent oricum are,insa nu doar el are talent,cam toti de acolo au.
    24 7
  • Tu daca nu ai avea masina..performanta, ai fi okey? Exemplu, Button, care s-a plans mult timp de masina, asa ca taci.
    6 15
  • BackonYou
    Vettel

    Pe moment este normal sa ai o asa reactie negativa, dar dupa iti dai seama ca ai gresit indiferent de situatie.
    7 1
  • @House:
    esti cam frustrat,de tacut tac daca vreau eu nu atunci cand vrei tu.
    Iti inteleg frustrarea ca nu mai castiga preferatul tau dar asta nu-ti da dreptul sa faci tu legea pe aici.
    Fa-ti un site al tau si acolo fa tu legile;promit ca oricum nu intru pe el...
    In ceea ce priveste performanta masinii,inclusiv aici te inseli;Red Bull ramane una din cele mai performante doar ca nu mai sunt ei asa de in fata in comparatie cu restul lumii...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru