McLaren: "Echipele respecta regulamentul tehnic"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.03.2009
Norbert Haug crede ca toate echipele din F1 respecta regulamentul tehnic referitor la eleronul spate, in timp ce Ross Brawn crede ca rivalii vor avea nevoie de timp pentru a putea copia elementele aerodinamice inovatoare ale monopostului BGP 001.
McLaren: "Echipele respecta regulamentul tehnic"

Via | OneStopStrategy

Comentarii (5)

  • NeoGalaxy
    @Comic :))
    "elementele aerodinamice inovatoare ale monopostului BGP 001" :)))) Pai masina BGP 001 este atat de inovatoare incat copieaza cam toate monoposturile de pe pista :) Incepand evident cu Ferrari si McLaren. De inovatie... sa fim seriosi :)))
    0 0
  • @NeoGalaxy
    Zise proiectantul de sasiuri, expertul aerodinamica ... Nu stiu cum puteti afirma asa ceva cand toate cunostintele noastre se rezuma la niste searchuri pe google si emisiuni TV... Nu cred ca sunteti in masura sa contestati ce zice Haug sau Brawn sau nici macar femeia de servici de la force india...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @drstupid
    Eh.... unii au mai facut si niste facultati gen: Automatica, Aerospatiale sau Fizica. Daca tu te crezi femeia de serviciu treaba ta.
    0 0
  • ctlnmihai
    @Neo
    diplomele se obtin usor in Romania :D
    0 0
  • @cip
    are dreptate ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru