McLaren: "Erorile nu vor influenţa negocierile cu Hamilton"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.05.2012
Martin Whitmarsh este convins că erorile comise de McLaren nu vor influenţa în niciun fel negocierile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea contractului.

Contractul lui Lewis Hamilton cu McLaren urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, iar negocierile pentru prelungirea acestuia vor începe pe parcursul acestui an.

Presa internaţională speculează că şansele celor de la McLaren de a-l păstra pe britanic în echipă au scăzut după o serie de erori în debutul acestui sezon, care au culminat cu descalificarea din sesiunea de calificări de la Barcelona din cauza cantităţii prea mici de combustibil din rezervor.

Cu toate acestea, şeful Martin Whitmarsh este convins că aceste greşeli nu vor avea niciun impact în procesul de negociere.

"Nu mă tem. Şi-a câştigat sprijinul echipei, se simte confortabil, vrea să piloteze şi este în formă bună. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu el pentru o lungă perioadă de timp", a declarat britanicul.

În sprijinul afirmaţiilor sale, Whitmarsh dă ca exemplu modul în care Hamilton a reacţionat după ce a aflat că a fost descalificat şi va pleca de pe ultima poziţie a grilei de start în cursa de la Barcelona.

"Eram îngrijorat, pentru că era un lucru destul de dificil pentru un pilot.

Dar trebuie să spun că a arăt o atitudine pe care nu am mai văzut-o niciodată. Până la finalul discuţiei noastre m-a consolat. Relaţia dintre Hamilton şi echipă este mai puternică şi mai bună şi sper că vom lucra împreună pentru mult timp", a mai precizat el.

Via | GMM

Comentarii (5)

  • Simona
    deci, pe scurt:
    cine se aseamana se aduna, echipa mcVarza si taximetristul sunt facuti sa fie impreuna :))
    11 19
  • @Contract
    Pana nu dispare MW...negocierile sunt de prisos.
    Simonel esti in vacanta de esti asa activ sau te-ai drogat iara?
    9 14
  • Martin Whitmarsh
    Si eu sunt ferm convins ca Hamilton in ciuda erorilor nu va pleca ci e posibil sa le traga un sut, sa-i scuipe, sa-i injoseasca in fata camerelor... Anul trecut "sarea la gatul" lor acuzandu-i de rasism. :))
    5 3
  • Simona
    @Davidenko
    droguri au luat parintii tai cand te-au facut pe tine asa de "destept" :))
    5 9
  • STEFAN
    HAMILTON
    HAMILTON RAMINE LA MACLAREN
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru