McLaren evită să facă predicţii pentru cursa de la Barcelona

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunţat un upgrade semnificativ pentru Marele Premiu al Spaniei, însă evită să facă predicţii cu privire la rezultatele pe care le poate obţine.

McLaren a confirmat miercuri că va introduce un upgrade semnificativ pentru monopostul MP4-28 cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei de la sfârşitul acestei săptămâni, în speranţa că va înregistra progrese după debutul modest de sezon în care a obţinut doar 23 de puncte.

Jenson Button a avertizat încă de săptămâna trecută că fanii nu trebuie să se aştepte la minuni, iar directorul executiv Jonathan Neale este de aceeaşi părere. Britanicul îşi justifică tonul precaut prin faptul că numeroase alte echipe vor introduce în Spania update-uri importante pentru monoposturi.

"Există un motiv bun pentru care eu şi Button vrem să rămânem precauţi. Niciunul dintre noi nu vrem să avem aşteptări prea mari şi apoi să primim o lovitură în bărbie. În plus, nu lucrăm izolaţi aici. Chiar dacă este natural ca oamenii să se aştepte să fim în pole position, este un sport dificil şi rivalii nu stau deoparte. Rezultatele pe care le vom obţine depind de ce vor face ceilalţi.

Este imposibil să prezicem şi nu ar fi înţelept să facem asta", a declarat el.

Urmareste Automarket
Neale a refuzat să dezvăluie ce tipuri de upgrade-uri va introduce McLaren pe monopost, însă spune că principalul obiectiv este o mai bună corelaţie între datele din tunelul de vânt şi cele de pe circuit.

"În esenţă, încercam să rezolvăm o problemă de corelare.

Este foarte important să rezolvăm problemele cu monopostul şi cu corelarea. Tot timpul avem acel dubiu de tipul 'stai puţin, ce nu a mers bine şi cum corectăm?' şi există pericolul să apară din nou dacă nu rezolvăm corelarea", a adăugat el.

Via The F1 Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru