McLaren: "Hamilton va reveni la forma obişnuită"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.10.2011
Martin Whitmarsh este convins că Lewis Hamilton va trece rapid peste momente grele pe care le traversează în carieră şi nu exclude o victorie a britanicului în Coreea de Sud.

Lewis Hamilton traversează cel mai slab sezon de la debutul în Formula 1, după ce în primele 15 curse ale anului a obţinut doar patru podiumuri.

În ultimele curse, el a punctat de peste două ori mai slab decât coechipierul său Jenson Button şi s-a remarcat doar prin incidentele de care a avut parte cu Felipe Massa sau Michael Schumacher.

Cu toate aceastea, şeful Martin Whitmarsh este convins că starea actuală a fostului campion mondial este trecătoare şi nu exclude varianta unei victorii pe circuitul din Coreea de Sud la sfârşitul acestei săptămâni.

"Pana (n.r - premergătoare primului pitstop) şi acel incident cu Massa l-au costat un loc sau două. Trebuie să treacă peste asta. În acest moment trebuie să rămână calm, să fie disciplinat. Va reveni la forma obişnuită. Nu există niciun motiv pentru care la sfârşitul săptămânii nu putem celebra o victorie senzaţională din partea lui Hamilton. Sper să fie aşa", a declarat britanicul.

Prestaţiile din ultimele curse l-au transformat pe Button în pilotul capabil să obţină cele mai bune rezultate din partea monopostului McLaren, însă Whitmarsh insistă că echipa îl va sprijini în continuare şi pe Hamilton.

"Oricine într-o astfel de situaţie are nevoie de cineva şi nu există cineva în echipa care să nu creadă în Lewis Hamilton.

Există multă afecţiune şi sprijin pentru el în cadrul echipei. Totul se poate schimba şi se poate schimba într-o săptămână. Am putea sări în sus de bucurie pentru a sărbători victoria lui, sau poate că se va întâmpla peste trei sau cinci săptămâni. Trebuie doar să-şi păstreze luciditatea. Este un pilot incredibil de talentat şi va fi bun, sunt foarte sigur de asta", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (2)

  • @Daniel Popescu-Cat de bine se potriveste titlul cu poza!!!
    In poza nici urma de Hamilton, nici urma de McLaren ;)) Cumva incerci sa infrumusetezi imaginea lui Hamilton si a celor de la McLaren? Nu faci altceva decat sa "patezi" imaginea celor doi nemti campioni!
    12 13
  • Hamilton nu are cum sa revina in forma..obisnuita.Asa este el:))
    11 18

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru