McLaren: "Hamilton vrea să rămână la echipă în 2013"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.06.2012
McLaren anunţă că Lewis Hamilton este dornic să rămână la echipă şi în sezonul următor, însă negocierile pentru prelungirea contractului vor începe mai târziu.

Presa internaţională a speculat intens că Lewis Hamilton intenţionează să părăsească McLaren la finalul acestui sezon, pe fondul rezultatelor mai puţin convingătoare obţinute în acest debut de campionat.

McLaren, despre care se vehiculează că îi pregăteşte un pachet de 100 de milioane de lire sterline pentru următorii cinci ani, susţine însă că britanicul vrea să rămână la echipa pentru care a debutat în Formula 1, chiar dacă negocierile vor fi demarate mai târziu în acest an.

"Am spus că am vrea că Lewis să continue să concureze pentru noi. El a spus că ar vrea să continue să concureze pentru noi. Hamilton nu se va uita la ultimele trei curse pentru a decide unde se va simţi confortabil în viitor. Avem suficient timp, nu trebuie să luăm o astfel de decizie decât mult mai târziu în acest an. Trebuie să te uiţi la performanţele echipei pe termen lung comparativ cu alte echipe. În această privinţă suntem destul de bine plasaţi", a declarat Jonathan Neale, directorul executiv al echipei McLaren.

În plus, oficialul McLaren anticipează o performanţă majoră din partea lui Hamilton în Marele Premiu al Canadei, în special pe fondul dominaţiei britanicului din calificările de la Barcelona.

"Hamilton a demonstrat de mai multe ori în acest an cât de potent este în acest an şi cât de determinat este să câştige.

Să fii în pole position în Spania cu o jumătate de secundă avans demonstrează o parte din performanţele monopostului. Am ajuns în Canada cu intenţia de a-i pune pe ambii piloţi în lupta pentru victorie şi sperăm să reuşim asta. Monopostul este cu siguranţă în formă, iar update-urile vin rapid. O zecime sau două te poţi ajuta să câştigi multe poziţii în calificări", a mai precizat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (2)

  • M-am plictisit de comentariile stupide ale lui MW...Jonathan Neale sau Sam Michael....vreau sa vad o reactie din partea lui Ron Dennis.E haos la echipa strategii gresite...erori care nu au ce cauta la o echipa cu pretentii la titlurile mondiale.
    5 3
  • Simona
    vrea sa ramana din cauza ca nu il vrea nici o echipa :))
    am zis eu bine:
    hamilton = TAXIMETRIST !!!
    mclaren = echipa de mecanici de la coltul strazii !!!
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru