McLaren, încrezătoare că poate câştiga prima cursă a sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.01.2012
Pilotul de teste Gary Paffett şi-a exprimat încrederea că McLaren va putea învinge Red Bull în lupta pentru victorie în prima cursă a sezonului 2012.

McLaren îşi propune să adopte aceeaşi strategie ca şi rivalii de la Ferrari în lupta pentru titlul mondial: să înceapă sezonul 2012 cu o victorie, pentru a nu risca o repetare a situaţiei din ultimul an, când Red Bull Racing a dominat autoritar prima jumătate a sezonului.

Garry Paffett, pilotul de teste şi de rezervă al echipei de la Woking, este optimist că McLaren are şanse bune să câştige cursa inaugurală a sezonului de la Melbourne.

"Da, cu siguranţă. Nu văd de ce nu. Am avut un monopost competitiv pentru cea mai mare parte a sezonului 2011. Red Bull a fost cu siguranţă în formă mai bună pentru o mare parte din sezon, dar i-am forţat foarte mult la finalul anului. Aşa că planul nostru este cu siguranţă să mergem acolo şi să luptăm pentru victorie la Melbourne", a declarat el.

Optimismul lui Paffett este justificat şi de primele impresii cu privire la monopostul McLaren MP4-27 pentru sezonul 2012, chiar dacă în prezent este imposibil să facă o comparaţie cu monoposturile care vor fi utilizate de echipele rivale.

"Cred că în acest moment suntem destul de mulţumiţi şi optimişti şi aşteptăm să ducem monopostul pe circuit pentru a vedea unde suntem şi cum putem merge mai departe.

Mai avem multe dezvoltări de realizat, dar ne apropiem de finalizarea primului pachet de cursă şi apoi vor urmă evident marile update-uri pentru cursele europene. Dar aş spune că totul merge bine", a adăugat el.

Via | ESPNF1

Taguri: McLaren, Paffett

Comentarii (1)

  • RedBull
    Nu stiu sigur care va fi ordinea, dar am presimtirea ca anul acesta va incepe declinul echipei RedBull
    13 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru