McLaren, încurajaţi de revenirea la precedentul regulament

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.07.2011
Lewis Hamilton şi Jenson Button sunt încrezători că revenirea la regulamentul iniţial pentru motoare va readuce McLaren în lupta pentru primele poziţii.

McLaren a fost echipa cea mai afectată de limitarea la numai 10% a eliminării gazelor de eşapament prin eleronul spate când pilotul nu accelerează pe parcursul etapei de la Silverstone.

Totuşi, revenirea la regulamentul anterior îl determină pe Lewis Hamilton să fie încrezător că situaţia se poate schimba în bine pentru McLaren în etapa de la Nurburgring şi anticipează că Ferrari nu va mai fi la fel de puternică.

"Cu schimbările de regulament simt că vor fi câteva lucruri pozitive. Nu cred că ei (n.r - Ferrari) vor fi la fel de rapizi precum în ultima cursă. Mi-ar plăcea ca circuitul să fie uscat, dar îmi plac şi condiţiile schimbătoare", a declarat fostul campion mondial în paddock-ul circuitului de la Nurburgring.

O opinie similară are şi coechipierul său Jenson Button, care anticipează o revenire la forma obişnuită în ritm de cursă. Totuşi, britanicul admite că McLaren este încă deficitară în ceea ce priveşte rezultatele din calificări.

"Ar trebui să ne ajute faptul că avem din nou vechile reguli, dar nu cred că ne temem de cineva în acest weekend.

Sunt sigur că schimbarea a ajutat Ferrari, pentru că dintr-o dată erau foarte rapizi. Calificările ar putea fi în continuare dificile, dar ritmul nostru de cursă va fi destul de bun", a precizat el.

Via | Reuters

Comentarii (3)

  • Ham anticipeaza multe dar nu le prea nimereste deloc in utima vreme. El ar face bine sa-si vada de batalia lor cu RBR pt ca Ferrari e mult prea in fata.
    6 17
  • ctlnmihai
    McLaren, încurajaţi de revenirea la precedentul regulament
    Hamilton a apreciat destul de bine...Red Bull deja este scăpată în câștigătoare.. Principalul adversar pentru Mclaren este Ferrari care momentan este în avantaj dar la Mclaren e o echipă formată din 2 piloți care aduc puncte mai multe , în timp ce la Ferrari doar Alonso a adus puncte constant..
    10 1
  • mobius
    relativ
    "schimbarea a ajutat Ferrari, pentru că dintr-o dată erau foarte rapizi"

    In realitate, Ferrari erau la fel de lenti. Numai ca decizia FIA, asa cum a urmarit, a facut masinile RBR si McLaren ceva mai lente. Deci singurul "merit" al celor de la Ferrari este ca au posibilitatea sa schimbe regulamente. Asta nu are nimic de-a face cu tehnica de curse ...
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru