McLaren intenţionează să-l plaseze pe Magnussen la o altă echipă în 2016

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit că intenţionează să-l plaseze pe Kevin Magnussen la o altă echipă în sezonul 2016 cu scopul de a-l ajuta să-şi dezvolte abilităţile de pilot.

Esential 2014 este sezonul in care a concurat Kevin Magnussen in Formula 1
55 de puncte a obtinut Kevin Magnussen in sezonul sau de debut
Kevin Magnussen a debutat în Formula 1 în sezonul 2014, însă şi-a pierdut locul la McLaren după un singur an după sosirea lui Fernando Alonso.

În prezent, danezul este pilotul de rezervă al echipei, însă McLaren se gândeşte deja la perspectivele acestuia pentru anul viitor. Fernando Alonso are contract pentru încă două sezoane, astfel că, în cazul în care Jenson Button va rămâne la McLaren, Magnussen nu va avea nicio şansă să revină pe grila de start pentru britanici.

În această situaţie, McLaren se gândeşte deja la oportunitatea de a-l plasa la o altă echipă, cu scopul de a-l ajuta să capete mai multă experienţă, potrivit lui Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group.

"Cred că Magnussen are abilitatea de a concura anul viitor.

În acelaşi timp, ştie că trăim în lumea reală. Am doi campioni mondiali care se numără printre cei mai buni. Aşa că trebuie să-şi demonstreze abilităţile. Poate că asta înseamnă că trebuie să-l ajut să ajungă la o altă echipă pentru încă un an de învăţare", a declarat britanicul.

Via F1i

Comentarii (5)

  • Din punctul asta de vedere il admir pe Mateschitz. Redbull pentru rezultate si Torro Rosso tocmai pentru tinere talente care sa poate dovedi. De ce nu face asta si Ferrari si McLaren? Hai ca Mercedes este noua in bransa ca echipa si Williams are destule probleme financiare. Dar ar fi 24-26 masini prezente pe grila, poate eventual calificari pentru primele 24 pozitii la start. Manor nu ar mai incurca pe circuit decat daca ar obtine in sfarsit ceva performante.
    3 1
  • Din chestia asta inteleg ca sunt dispusi sa continue cu actuala grila de piloti.
    2 2
  • Jugaru@
    din chestia asta sa intelegi ca nu au primit ce asteptau de la Alonso si nu isi mai permit sa tina fara antrenament un pilot precum Magnussen. Magnussen e speranta lor acum, trebuie sa creasca si sa castige experienta, anul trecut ca debutant era peste Button uneori ceea ce lui Alonso nu-i prea iese nici cu experienta ...
    1 0
  • Anul trecut au folosit ALTA MASINA !!!
    E o mare diferenta...
    1 1
  • nu sunt diferente mari de regulament intre 2014 si 2015 cum a fost intre 2013 si 2014

    apoi, nu isi mai adapteaza Alonso stilul? haha
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru