McLaren introduce un ultim update major in Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.09.2009
McLaren va aduce in Singapore ultimul update major al anului, inainte de a-si indrepta intreaga atentie spre sezonul 2010.

Apropierea finalului de sezon conincide cu indreptarea atentiei spre sezonul urmator, insa unele echipe continua sa aduca imbunatatiri monoposturilor si in ultimele curse, cu scopul de a-si indeplini obiectivele propuse.

Daca Ferrari a incetat de cateva saptamani dezvoltarea monopostului F60, rivalii de la McLaren mizeaza pe un nou update pentru Marele Premiu al statului Singapore de saptamana viitoare. Acesta va fi insa si ultimul pentru echipa anglo-germana, inainte de a se concentra exclusiv pe sezonul 2010.

"Pentru aceasta cursa introducem ultimul update major al sezonului inainte de a ne devota complet toate eforturile si resursele pentru monopostul de anul viitor", a confirmat Martin Whitmarsh, seful echipei McLaren.

Britanicii forteaza acest nou update in speranta de a castiga lupta cu Scuderia Ferrari pentru locul 3 in clasamentul constructorilor. In prezent, Ferrari are un avans de 15 puncte in fata echipei lui Lewis Hamilton cu patru curse inainte de finalul sezonului.

Via | McLaren

Comentarii (7)

  • ...
    de 4 curse un singur pilot aduce puncte pentru scuderie...si 4 podiumuri...2 piloti mclaren nu fac cat kimi...si mclaren tot forteaza cu update-uri...si ferrari nu s-a mai ocupat de masina de mult...@nush care din fanii mclaren..cred ca mirciulica 84...parca...zicea inainte cu cursa de la monza k fanii ferrari merg acasa cu capetele plecate....si prevestea o victorie lewis...nush care din fani au mers cu capetele plecate:)):))...asta e...ferrari face o gresala imensa daca renunta la servicile lui kimi
    0 0
  • scuderia
    Pustiule abtine-te! A fost vorba de noroc faptul ca Kimi a luat locul 3. Mie nu-mi pare rau, dimpotriva ma bucur ca Lewis a luptat pana-n ultima clipa pentru un loc mai bun. S-a terminat rau, dar oricum nu lupta pentru titlu. Sunt sigur ca a invatat din asta si la anul va fi din nou campion mondial spre disperarea ta!
    0 0
  • scuderia
    Bla-bla-bla....si Ferrari se tot chinuie de ceva curse cu Force India care`i sufla`n ceafa. Ce dreaq Kimi , Fisico, Badoer , Schumacher , Massa??? Ce amalgam ieftin e acolo?? A?? Spui ca de nu stiu cate curse aduna puncte doar cu un pilot? E vina lui? Sau castiga pentru ca altii stiu sa se bata la varf si uneori mai si pierd? orgoliul tau iti orbeste orizontul baiete , deschide ochii si priveste realitatea : Ferrari nu fac cat 2 cepe degerate anu` asta , ce mama dreaq:)
    0 0
  • @bogdanel
    da intradevar...scuze se lupta mclaren pt titlu
    0 0
  • mclaren
    mclaren este in acelasi rahat ca si ferrari.Nu rideti ca ne doare pe toti
    0 0
  • logic
    io nu am zis k ferrari este in lupta...din moment ce 3 curse nu a fost capabila sa castige puncte logic nu mai este in lupta pt titlu..si mclaren la fel....dar in primul comm ma refeream ca mclaren aduce multe update-uri si tot nu face mare lucru...in comparatie cu ferrari care nu mai lucreaza la masina de anu asta...bine inteles...nu zic k nu a avut noroc kimi cu podiumul de la monza...si nu am zis nici un moment k ferrari se lupta pt locurile 1-2 la constructori...doar locul 3 cu mclaren...atat
    0 0
  • Eu cred in kimi
    Eu inca mai vred in Kimi si il voi sustine indiferent de echipa pentru care va concura. Impresia mea este ca se impaca mai bine cu masina Mercedes doar ca, pe vremea aceea, aceste masini nu erau fiabile iar echipa de la standuri se misca foarte greu. Sper sa demonstreze ca titlul momdial nu este o intamplare. In plus iti este mai bien acolo unde esti dorit deact acolo unde esti hulit!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru