McLaren l-a concediat pe Dave Ryan

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 08.04.2009
McLaren a anuntat ca a incheiat colaborarea cu Dave Ryan, dupa ce directorul sportiv al echipei a furnizat informatii false comisarilor de cursa de la Melbourne.

La numai cateva ore dupa ce FIA a somat McLaren sa se prezinte in fata Consiliului Mondial pe 29 aprilie, echipa anglo-germana a emis un comunicat de presa in care accepta "invitatia" forului mondial.

In plus, McLaren a anuntat cu aceasta ocazie ca a intrerupt orice raport de munca cu Dave Ryan, directorul sportiv al echipei, care anterior fusese suspendat din functie. Ryan este persoana care a indus in eroare comisarii de cursa de la Marele Premiu al Melbourne, fapt ce a dus ulterior la descalificarea lui Lewis Hamilton din cursa.

"McLaren a primit in aceasta dupa-amiaza (n.r - 7 aprilie) invitatia de a fi prezenta la intalnirea Consiliului Mondial al FIA de la Paris din 29 aprilie. Vom coopera in intregime cu Consiliul Mondial si primim cu bucurie oportunitatea de a lucra cu FIA in cel mai bun interes al Formulei 1", se arata in comunicatul de presa al echipei cu sediul la Woking. "In aceatsa dupa-amiaza, McLaren si fostul director sportiv Dave Ryan au incheiat colaborarea. Ca urmare, acesta nu mai este angajat al niciuneia dintre companiile care fac parte din McLaren Group".

Via | McLaren

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    @McLaren
    Evident pe Lewis nu au cum sa-l penalizeze, pentru ca nu au un alt pilot macar jumatate din talentul lui. Deci... au penalizat pe cel mai usor de inlocuit. Discutabila situatie. Pacat.
    0 0
  • McLaren
    In nici un caz echipa nu l-ar sanctiona pe Lewis, pentru simplul motiv ca toate situatiile jenante in care s-a aflat echipa de cand a aparut LH, au aparut datorita lui si echipa, repet, nu stiu de ce, a acceptat orice postura pentru a-l apara. Daca insa McLaren va fi exclusa din competitie in actualul sezon, ar fi pacat, dar in ceeace priveste comportamentul nesportiv al lui LH (manevra pe care pretinde ca a facut-o la indicatia echipei, a facut-o anterior si cu alti adversari, Alonso, Raikkonen, Massa) , se va face dreptate.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @mobius
    Mobius iti spun eu sincer ceva interesant. Sunt sigur ca tatal lui Lewis ii spune acestuia in fiecare zii, ca de fapt aceste situatii se datoreaza rasistilor din Formula 1. De fapt este o mare conspiratie, facuta de cei de la Toyota si Ferrari ca sa-l discrediteze pe Lewis. "Pilotul Luminii, Pilotul Divin" cum probabil se simte Lewis nu are cum sa faca greseli. Este perfect, el nu greseste, de fapt ceilalti piloti gresesc si el ii apara.

    Stii cand esti pe culmea succesului, intre nebunie si normalitate este doar un singur pas.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru