McLaren: "Mercedes va fi cea mai bună echipă în 2014"

de Daniel Popescu
Joi, 05.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren consideră că poatre obţine victorii în sezonul 2014, însă anticipează că Mercedes va fi cea mai bună echipă după schimbarea regulamentului tehnic.

Suspiciunea mea este că Mercedes va fi cea mai puternică echipă.

Martin Whitmarsh
Sef McLaren
Dominaţia celor de la Red Bull Racing în Formula 1 se va încheia concomitent cu renunţarea la motoarele V8 de 2.4 litri, potrivit estimărilor rivalilor de la McLaren.

Şeful Martin Whitmarsh anticipează că Mercedes va deţine anul viitor cel mai rapid monopost şi sugerează că acest lucru se va datora bugetului şi noului motor turbo V6 de 1.6 litri dezvoltat de germani.

"Oricine care spune că este super încrezător şi că poate câştiga titlul mondial, chiar şi Red Bull, nu poate fi sigur. Suspiciunea mea este că Mercedes va fi cea mai puternică echipă. Probabil spun asta şi pentru că sunt un pic părtinitor, dar am ceva cunoştinţe despre bugetele celor trei furnizori de motoare.

Sincer să fiu, cred că putem câştiga anul viitor.

Martin Whitmarsh
Sef McLaren
"Cred că Mercedes are un buget bun, facilitaţi bune şi oameni buni.
Nu am niciun indiciu real, nimeni nu are, dar cred că am mai multe indicii decât cei mai mulţi. Dar dacă aş avea o alegere liberă în privinţa modului în care vor decurge lucrurile anul viitor, aş merge pe mâna celor de la Mercedes"
, a declarat el.

McLaren a traversat în 2013 unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie, în care nu a obţinut niciun podium, însă Whitmarsh este încrezător că echipa poate obţine din nou victorii în 2014.

"Sincer să fiu, cred că putem câştiga anul viitor. Facem totul cu acest scop, aşa că o putem face. Dar nu ştiu dacă o vom face. Ne plac schimbările şi cred că este o oportunitate majoră. Este interesant. Simţim întotdeauna acele furnicături pe parcursul iernii", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Tot nenea Martin spunea in 2012 ca monopostul McLaren va castiga curse in 2013 si va obtine podiumuri. Si au vazut top 5 de vreo doua ori. El si Mitica Dragomir... doua ghicitori ale umanitatii.
    20 6
  • MIREL F1
    SA AJUTE DUMNEZEU
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru