McLaren minimalizează şansele la podium în Belgia

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a minimalizat şansele echipei de a obţine un podium la Spa-Francorchamps, în ciuda optimismului anterior manifestat de Jenson Button.

Esential 5 este cea mai buna clasare a unui monopost McLaren in sezonul 2013 (Button, China)
Înainte de pauza de vară din luna august, Jenson Button şi-a exprimat speranţa că poate obţine un loc pe podium în Marele Premiu al Belgiei, ca urmare a progreselor înregistrate de McLaren la Hungaroring.

Cu toate acestea, directorul executiv Jonathan Neale a avertizat că şansele pentru o asemenea performanţă sunt reduse şi că pilotul britanic a fost indus în eroare de prestaţia din Ungaria.

"Vreau să minimalizez această şansă. Nu vreau să vorbesc în numele lui Button, dar cred că euforia lui se explică prin faptul că putea să vadă liderii pentru o bună perioadă de timp în ultimele curse. Spa este un loc fantastic, piloţii sunt foarte entuziasmaţi să meargă acolo , iar nouă ne place de asemenea foarte mult, dar este incredibil de dificil. Nu cred că cineva se duce încrezător acolo", a declarat el.

În plus, Neale a avertizat că McLaren are şanse minime să obţină o victorie în sezonul 2013, mai ales că în perioada următoare inginerii îşi vor concentra cea mai mare parte a atenţiei pe dezvoltarea monopostului de anul viitor.

"Sincer să fiu, cred că asta (n.r - obţinerea unei victorii) ar fi o provocare reală.

Cele mai multe echipe îşi redirecţionează o mare parte din resurse spre monopostul de anul viitor. Suntem aproape de finalul lunii august şi avem mult de muncă pentru a fi gata pentru anul viitor, aşa că inevitabil vom începe să ne concentrăm din ce în ce mai mult pe 2014", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • La inceputul anului ziceau ca actualul monopost a fost semnificativ schimbat fata de precedentul pentru a avea mult mai multe posibilitati de dezvoltare in timpul sezonului. Sa nu uitam ca monopostul anterior si-a terminat viata cu o victorie! Pot sa se ia de mana cu cei de la Ferrari.
    3 0
  • mclada
    Sunt dupa bureti baietii astia!Varzaa!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru