McLaren mizează pe un final puternic de sezon

de Daniel Popescu
Marti, 16.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren speră să obţină rezultate cât mai bune în ultima parte a sezonului pentru a impulsiona moralul în perspectiva sezonului 2015.

Esential 5 este locul ocupat de mcLaren in clasamentul constructorilor
1 punct este avansul celor de la McLaren in fata rivalilor de la Force India in clasamentul general
McLaren pregăteşte tranziţia de la motoare Mercedes la unităţile Honda pe care le va utiliza începând din sezonul 2015, însă echipa este determinată să obţină performanţe cât mai bune pe finalul acestui sezon.

Potrivit directorului de curse Eric Boullier, această atitudine este determinată de faptul că întreaga echipă ar fi mai optimistă în perspectiva sezonului următor dacă ar înregistra rezultate bune în finalul campaniei care începe în Singapore.

"Startul curselor din afara Europei marchează ultimul capitol al sezonului. Este o perioadă în care întreaga echipă trebuie să forţeze pe măsură ce continuăm munca de îmbunătăţire a monopostului şi pentru a menţine un momentum pozitiv pe parcursul iernii şi în noul an.

Este o perioadă importantă pentru toată lumea şi va fi interesant să vedem cum răspunde monopostul nostru la circuitele cu forţa de apăsare aerodinamică ridicată din restul anului", a declarat francezul.

La rândul său, Jenson Button este optimist că McLaren poate menţine ritmul din ultimele două curse, care au permis echipei să urce pe locul cinci în clasamentul constructorilor, cu un avans de un singur punct în faţa rivalilor de la Force India.

"Am arătat o formă bună la Spa-Francorchamps şi la Monza şi continuăm să dezvoltăm şi să îmbunătăţim monopostul. Pe măsură ce revenim pe circuitele cu forţă de apăsare aerodinamică ridicată, va fi interesant să vedem cum se modifică ordinea. Cred că vom fi capabili să continuăm formă bună", a precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (13)

  • Da de unde, eu cred ca stia tot construiesc un imperiu....... un imperiu pe plaja, un imperiu facut din castele de nisip!
    7 4
  • daca la anul mclada o sa fie echipa de batut , sper sa nu fiti in gura luyi mircea, eu vreau sa spun ca sunt 2 echipe de valoare in f1 poate 3 in rest sunt umpluturi, ferarri, mclaren si williams, istoria o poate arata, lotus a fost dar a lipsit prea mult din competitie si se vede si acum cum o duc, in rest numai bine
    5 1
  • no name
    hehe sheitan nebunule!!!
    1 0
  • @no name :))
    0 0
  • @ Sheitan - Involuția celor de la Mclaren e asemănătoare cu involuția performanțelor lui Alonso din ultimii ani.. De la victorii în cazul celor de la Mclaren și respectiv de la lupta până în ultima cursă pentru titlu dusă de Alonso la evoluțiile modeste din ultimul an ..
    0 1
  • Lasa-l dracu` de alonso..... care ii treba cu el...... aici ii vorba de Mclada..... la Ferrari am zis si acolo ca sunt jalnici......
    1 2
  • E trist dacă ai început să te dezici de pilotul tău favorit...
    0 0
  • Dar cine a zis ca se dezice, pur si simplu vad realitatea asa cum ii! si sunt FAN nu FANATIC, pot sa ma uit la o cursa de F1 si sa ma bucur de spectacol chiar daca Alonso abandoneaza! Si pana la urma am fost si voi ramane fan Senna...... imi aduc aminte perfect ziua in care a murit, ziua inmormantarii si imi aduc aminte foarte bine cum m-am uitat la televizor la inmormantare dar si ce am facut in ziua cand amurit......
    0 1
  • Dacă îți trimiți la dracu favoriții așa de repede eu unul nu te-aș numi un fan.. Mircea nu este un fanatic ..E doar puțin imatur Și în final nu este frumos să pomenești de persoane care nu sunt prezente ..
    1 0
  • Cred ca nu ai inteles mesajul, am zis "lasa-l dracu" (tradus, aici nu discutam despre Alonso) nu "duca-se dracului" sunt doua formulari distincte cu inteles diferit...... cat despre mirshea..... aici nu am avut treaba cu el ci doar cu echipa asta care din mare a devenit brusc mica......
    0 0
  • @ZZZ

    Apreciez obiectivitatea comentariilor tale si felul in care abordezi problema in discutia cu acest musulman convertit ce zboara in sus spunand "YOU MAD". Auzi la el, o da pe arabul terorist de forum :)))))
    El nu este nici fan si nici fanatic. Nu din fanatism, ci din LOIALITATE si ATASAMENT NECONDITIONAT nu ai voie sa iti trimiti la naiba favoritul sau favoritii. Roman tipic care cand merge bine treaba aplauda, cand merge rau injura. El incearca sa isi ascunda clopul de valah si sa poarte turban turcesc si voal pe fatza, dar tot romans de asta de-al nostru ca regele Mihai ramane, tradand pilotul/eroul sau tabara pe care o sustine.
    Si apropo... we... at Mclaren... we are really starting to build an empire... dar un imperiu care face zid in fata valului musulman care regurtizeaza pe site in valuri, cata frunza cata iarba.
    4 1
  • @ Mircea - Ai și tu dreptate .. mai ales când vorbești de atașament necondiționat și loialitate
    1 0
  • Eu sunt fanul unei echipe și recunosc că sunt și fan Mclaren nu al unui pilot.. mă ghidez după motto-ul : Piloții vin și pleacă dar echipa rămâne''
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru