McLaren neaga interesul pentru Jenson Button

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.10.2009
McLaren Mercedes a negat ca este interesata de serviciile lui Jenson Button pentru sezonul 2010 si sustine ca nu negociaza un contract cu noul campion mondial al Formulei 1.

Presa britanica a relatat in aceasta dimineata ca McLaren Mercedes a intrat in cursa pentru a obtine semnatura lui Jenson Button, in mijlocul speculatiilor ca britanicul nu a ajuns inca la un acord cu Brawn GP pentru sezonul 2010. Informatia a capatat aspecte de certitudine dupa ce Martin Whitmarsh, seful echipei, a refuzat sa comenteze speculatiile.

Cu toate acestea, Mercedes a pus capat in mod public acestor zvonuri prin vocea lui Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes.

"In prezent nu exista negocieri cu Jenson Button, dar inteleg faptul ca englezii viseaza la o echipa engleza cu doi campioni mondiali. Totusi, visele nu devin intotdeauna realitate", a declarat Haug pentru agentia germana de presa DPA.

In prezent, McLaren trebuie sa decida numele coechipierului lui Lewis Hamilton pentru sezonul urmator, speculatiile indicand o posibila intelegere cu Kimi Raikkonen, care a ramas fara contract dupa ce a fost inlocuit de Fernando Alonso la ferrari. Finlandezul, campion mondial in sezonul 2007, a mai concurat pentru McLaren in perioada 2002-2006.

Actualul coechipier al lui Hamilton, Heikki Kovalainen, a avut evolutii modeste pe parcursul acestui an, echipa fiind tentata sa renunte la serviciile sale.

Via | Motorsport

Comentarii (5)

  • Dani ...
    "care a ramas fara contract dupa ce a fost inlocuit de Fernando Alonso la ferrari" ??? nu e chiar real :( "care si-a reziliat contractul de comun acord cu Ferrari" este varianta corecta. Stiu ca pentru unii nu conteaza, insa sper ca este evident pentru toti fanii Formulei 1, ca, Kimi avea contract "beton" [sa ne amintim de declaratiile lui din martie incoace si de cele ale avocatiilor lui, precum si ale managerului] si rezultate, deci daca el nu dorea, nu putea fi "inlocuit" in anul 2010 cu nimeni :P Si daca tot am amintit de contract, sper ca este evident ca, Kimi nu ar fi fost de acord sa rezilieze acest contract daca nu avea deja "altceva" foarte bine definit :) Tot ceea ce s-a speculat mai apoi este doar praf in ochii presei ...
    0 0
  • Button si Kimi
    Desi englezii l-ar prefera pe Button la Mclaren eu nu cred ca se va intampla acest lucru.In ce priveste declaratia lui Norbert Haug cred ca neamtul il prefera pe Kimi din mai multe pct de vedere.In primul rand se cunosc foarte bine si stiu fiecare ce pot.apoi k Kimi s-a inteles foarte bine cu ei cat timp a activat la Mclaren desi mai spargea niste motoare spre disperarea nemtilor.Dar nu prea era vina lui.Motorul nu era prea fiabil in vremurile ale spre deosebire de motoarele din ultimii 2 ani.
    0 0
  • mclaren
    ham nu-l vrea pe rai la echipa
    0 0
  • :o))
    Michelle... haaai, nu te mai ataca atat, cu totii il simpatizam pe kimi (maaaaaaai ales daca revine unde-i e locul, la McLaren), stim ca-i de neinlocuit, dar nu-i mai chinui pe redactori, ca se straduiesc si ei...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @de neinlocuit
    Interesant... stiam ca nu exista nimeni de neinlocuit dar se pare ca unii au avut niste viziuni... cine stie. Revelatiile astea... suna a nebunie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru