McLaren neagă problemele tehnice la sistemul ECU al lui Webber

de Daniel Popescu
Luni, 18.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren susţine că sistemul ECU de pe monopostul Red Bull pilotat de Mark Webber în Australia nu a avut nicio defecţiune tehnică.

Red Bull Racing a dezvăluit că parcursul modest al lui Mark Webber din Marele Premiu al Australiei a fost cauzat de o defecţiune a sistemului ECU furnizat de McLaren.

Echipa nu a putut vedea datele telemetrice ale monopostului, iar sistemul KERS a fost dezactivat automat, astfel că australianul a ratat startul şi a pierdut poziţii preţioase în prima parte a cursei.

Cu toate acestea, Peter van Manen, directorul executiv al McLaren Electonics Systems, a negat informaţiile şi spune că sistemul ECU furnizat pentru Webber nu a avut nicio defecţiune.

"A existat o problemă cu sistemul de date al lui Mark Webber în garaj pe parcursul turului de formare. Unitatea ECU din monopost a fost în regulă. Regretăm orice întrerupere cauzată pregătirilor pentru startul de cursă al lui Webber şi vom continua să muncim cu echipa pentru a preveni orice repetare", a precizat el.

Via F1Fanatic

Comentarii (5)

  • Imi pare ca aceste defectiuni la KERS-ul si in general la tot bolidul lui Webber nu mai sunt coincidente ci rezultatele unui plan bine gindit.
    19 5
  • ca si massa la ferrari, webber oare de ce a mai ramas la red bull? oare ei nu stiu ca locurile 1 sunt ocupate
    7 8
  • Fan F1
    @iulianimi: Nu-i chiar asa de greu de inteles. Pe Massa si Webber nu-i vrea nimeni. Daca-i vroiau, eh existau oferte pentru ei de la alte echipe.
    4 3
  • Webberu
    Ahaaa, deci in garaj e problema lui Webber.....pornea de pe 2 si in cazul in care ar fi vrut sa-l depaseasca pe preamerituosul champion i-au taiat macaroana, la propriu.
    3 1
  • pinochio
    Webber a avut timpi de cursa mai buni ca Vettel, daca totul ar fi fost ok termina in fata lui si aducea puncte echipei.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru