McLaren negociază prelungirea contractului de sponsorizare cu Vodafone

de Daniel Popescu
Joi, 19.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Martin Whitmarsh a refuzat să comenteze speculaţiile potrivit cărora McLaren ar putea semna un contract de sponsorizare cu Coca Cola, afirmând că negociază prelungirea acordului cu Vodafone.

Presa internaţională a relatat că Vodafone, sponsorul principal al echipei McLaren, intenţionează să-şi revizuiască strategia de promovare la nivel global, astfel încât ar putea renunţa la parteneriatele pe care le are în sporturile cu motor. Ulterior, presa a dezvăluit că producătorul american de băuturi răcoritoare Coca Cola ar fi interesat să devină sponsorul echipei, iar şeful Martin Whitmarsh a făcut joi primele comentarii oficiale pe marginea acestui subiect.

Chiar dacă a refuzat să confirme discuţiile cu Coca Cola, Whitmarsh a dezvăluit că McLaren negociază cu Vodafone prelungirea actualului acord.

Urmareste Automarket
"Aşa cum vă puteţi imagina, nu vorbim despre discuţiile cu caracter comercial.
Ne-am bucurat de un parteneriat bun şi plin de succes cu Vodafone. Vom mai fi cu ei în perioada următoare şi vorbim cu ei dacă ar trebui să prelungim durata contractului. Există multe alte conversaţii cu parteneri existenţi şi noi. Dar sunt sigur că vă puteţi imagina că nu putem dezvălui natura acestor discuţii"
, a declarat britanicul.

Vodafone este sponsorul principal al echipei McLaren începând din sezonul 2007, iar contractul urmează să expire la sfârşitul anului viitor.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru