McLaren: "Negocierile cu Hamilton s-ar putea încheia la finalul sezonului"

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunţat că negocierile cu Lewis Hamilton pentru semnarea unui nou contract s-ar putea încheia şi la sfârşitul sezonului, chiar dacă britanicul vrea o rezolvare în luna august.

Lewis Hamilton şi-a exprimat speranţa că va finaliza negocierile cu McLaren pentru semnarea unui nou acord în cursul pauzei de vară din luna august, aceasta fiind perioada anului în care nu este sub presiunea de a obţine rezultate în curse. Cu toate acestea, şeful Martin Whitmarsh a dezvăluit miercuri că se aşteaptă ca negocierile să fie finalizate până la sfârşitul sezonului.

"Nu cred că trebuie să stabilim un termen limită. Cred că pentru ambele părţi este ceva ce trebuie determinat, preferabil până la sfârşitul sezonului, dar nu cred că trebuie să ne dăm un termen limită pentru această concluzie", a declarat el.

Urmareste Automarket
Parţial, britanicul consideră că nu există niciun motiv de grabă datorită faptului că anticipează că Hamilton va rămâne la McLaren şi în sezonul următor, în special datorită faptului că britanicul nu are prea multe alternative în acest moment.

"Mă aştept să ajungem la o înţelegere pe termen lung.

Îl ştiu pe Hamilton de mult timp şi ne-am concentrat pe acest sezon. Au fost multe speculaţii şi mai mult interes în această situaţie în presă decât în cadrul echipei sau în mintea lui Hamilton. În prezent suntem întrebaţi frecvent despre asta, dar nu cred că ne ocupă la fel de mult timp precum în articolele din presă", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru