McLaren nu a decis încă dacă îi prelungeşte contractul lui Perez

de Daniel Popescu
Joi, 31.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren nu a luat încă o hotărâre în privinţa numelui coechipierului lui Jenson Button, deşi echipa laudă prestaţiile recente ale lui Sergio Perez.

McLaren este una dintre echipele de top care nu şi-a finalizat încă linia de piloţi pentru sezonul următor al Formulei 1. Dacă Jenson Button a confirmat deja verbal prelungirea acordului, situaţia lui Sergio Perez nu este încă clară, întrucât echipa analizează încă oportunităţile de pe piaţă.

Directorul sportiv Sam Michael a dezvăluit că McLaren nu este încă pregătită să ia o decizie finală, chiar dacă aparent este mulţumită de prestaţiile lui Perez.

"În privinţa lui Perez, forţează din greu în acest moment. Rămâne concentrat, pilotează bine, lucrează bine cu inginerii şi până la urmă la asta ne aşteptăm din partea lui. În ceea ce priveşte contractul, încă nu suntem în măsură să anunţăm nimic. Imediat ce vom fi pregătiţi, este evident că toată lumea din echipă şi presa vor şti, pentru că nu ar exista niciun motiv să nu facem asta", a declarat el.

Perez are de partea sa şi avantajul sprijinului financiar acordat de grupul de telecomunicaţii mexican Telmex.

Totuşi, McLaren a confirmat anterior că este interesată de serviciile lui Fernando Alonso, însă spaniolul a insistat că vrea să rămână la Ferrari.

Via GPUpdate

Comentarii (4)

  • mirel_f1
    pentru binele lor,mai bine nuuuu
    3 0
  • In 2015 vine Alonso la Mclaren si atunci sa-l vedem pe Miciulica ce mai zice. Il va ridica in slavi probabil.
    1 0
  • pai normal. el este singurul vinovat ca masina este varza...
    0 1
  • Ideea e ca scuderia de la Maranello e terminata. E pe butuci.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru