McLaren nu a decis încă linia de piloţi pentru sezonul 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren nu este încă pregătită să ia o decizie finală în privinţa liniei de piloţi pentru sezonul 2015, întrucât aşteaptă să vadă ce va face Fernando Alonso. Echipa ia în calcul inclusiv promovarea lui Stoffel Vandoorne.

Cred că este neobişnuit, pentru că ne apropiem de finalul lunii august şi nu avem o confirmare fermă asupra echipei.

Eric Boullier
Sef McLaren
McLaren nu a luat încă nicio decizie finală cu privire la linia de piloţi pe care o va aborda în sezonul 2015, o situaţie mai puţin obişnuită pentru echipa britanică.

Presa internaţională a relatat anterior ca britanicii aşteaptă să afle dacă Fernando Alonso va fi disponibil în sezonul 2015 sau în 2016, iar directorul de curse Eric Boullier a confirmat că echipa vrea un plan pe termen lung.

"Cred că este neobişnuit, pentru că ne apropiem de finalul lunii august şi nu avem o confirmare fermă asupra echipei. Lucrăm la strategia pentru piloţii pentru următorii ani. Pentru mine este important să spun ani, pentru că ne uitam la o perioadă de trei până la cinci ani. Jenson Button concurează pentru noi şi avem o discuţie deschisă cu el, dar până când nu decidem strategia nu vom finaliza linia de piloţi", a declarat francezul.

Şansele lui Button de a rămâne la McLaren sunt reduse, întrucât echipa este interesată să aducă un pilot de top şi prefera să-l păstreze pe danezul Kevin Magnussen în locul său.

În plus, britanicii iau în calcul şi oportunitatea de a-l promova pe Stoffel Vandoorne, pilot sprijinit de McLaren care concurează în GP2.

"Este un pic prea devreme să luăm o decizie. Pentru a ajunge în Formula 1 trebuie să fii pregătit şi mă bucur că el se simte pregătit, dar are nevoie şi de o oportunitate pentru a ajunge în Formula 1, nu cu orice preţ. Analizăm toate scenariile, iar GP2 este unul dintre ele, pentru că trebuie să câştige mai multe puncte şi, evident, să lupte pentru titlu", a adăugat el.

Via Autosport, ESPNF1, BBC Sport

Comentarii (4)

  • fabrica de suc
    Mai lasati-l pe Alonso in pace, e pilot Ferrari pana cand iese la pensie. Vedeti ca poate Vetel vrea o schimbare, ca s-o tot incasezi de la Ricci nu e placut. Sau poate vine Lewis dupa cateva dueluri roata la roata cu Nico :))))
    14 3
  • Doar Mirciulica este sigur in 2015 ,,multa bafta ,,Forzaa rosaa
    4 3
  • Ar fi cea mai mare prostie sa renunte la Button pentru un debutant .Mai bine il trimite la plimbare pe Magnussen care oricum exceptand cursa australiana nu a aratat nimic ... cu Magnussen si cu un debutant poate se vor bate pentru locul 8 la constructori
    5 2
  • Mirciulica povesteste povesti cu pesti peste tot dar nu si cand vine vorba de mctroaca..... mi se pare extrem de interesant!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru