McLaren nu a stabilit numele celui de-al doilea pilot

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.10.2009
McLaren sustine ca nu a luat nicio decizie in privinta pilotului care va concura alaturi de Lewis Hamilton in sezonul 2010.

Ferrari a confirmat miercuri ca Fernando Alonso va concura pentru Scuderia timp de trei sezoane, inlocuindu-l astfel pe Kimi Raiikkonen, fapt care deschide practic piata transferurilor.

Potrivit celor mai noi informatii, Raikkonen va reveni la McLaren incepand din sezonul urmator, insa McLaren a refuzat sa comenteze aceste speculatii si a anuntat ca nu a decis inca numele coechipierului lui Hamilton pentru 2010.

"Asa cum este cunoscut, Lewis Hamilton are contract pana la finalul sezonului 2012. In ceeea ce priveste identitatea celui de-al doilea pilot pentru sezonul 2010 nu am luat inca o decizie", a declarat un purtator de cuvant al echipei McLaren, citat de publicatia Autosport.

Speculatiile pe aceasta tema au ca subiect principal performantele modeste realizate de Heikki Kovalainen pe parcursul  celor doi ani petrecuti la McLaren. Mai multe surse afirma ca finlandezul ar putea fi inlocuit de conationalul sau Kimi Raikkonen, care a mai concurat pentru McLaren in perioada 2002-2006, fiind foarte aproape de titlul mondial in 2003 si 2005.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru