McLaren: "Nu avem sanse la Melbourne!"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.03.2009
Lewis Hamilton, Martin Whitmarsh si Norbert Haug au dezvaluit ca McLaren nu va fi capabila sa lupte pentru primele locuri in Marele Premiu al Australiei din 29 martie.

McLaren a avut parte de o iarna extrem de dificila, in care monopostul MP4-24 nu a reusit sa obtina rezultate promitatoare in teste comparativ cu celelalte echipe.

In ciuda faptului ca testele pot sa nu fie reprezentative in termeni de performanta pura, oficialii echipei McLaren au dezvaluit ca nu se astepta sa repete performantele de anul trecut de la Melbourne, cand Lewis Hamilton a trecut primul linia de sosire. .

De altfel, inclusiv campionul mondial este circumspect in privinta sanselor sale in cursa de peste 9 zile. "In ciuda testelor efectuate pe parcursul iernii, este inca dificil sa stim exact cine are cel mai bun pachet. Sa aflam acest lucru pe parcursul weekendului din Australia este intotdeauna fascinant. Poate ca McLaren nu vine la Melbourne cu acelasi obiectiv de a lupta in fata, asa cum s-a intamplat in 2007 si 2008, dar intreaga echipa va munci pentru a ne ajuta sa revenim in frunte", a declarat englezul in cadrul unui preview al echipei sale.

Martin Whitmarsh, seful echipei McLaren, a fost si mai aspru la adresa echipei sale, afirmand ca nu isi propune un obiectiv prea indraznet pentru prima cursa a anului.

"Incepem sezonul 2009 fiind constienti ca nu avem inca un pachet aerodinamic care sa le permita pilotilor nostri sa fie in frunte. In Formula 1 nu te poti ascunde. De aceea sportul nostru este atat de solicitant si fascinant", a declarat el. "Mergem la Melbourne cu asteptari realiste. Fara indoiala, incepem sezonul cu determinarea de a ajunge din nou in frunte si nu ne vom odihni niciun moment pana cand nu vom reusi sa facem asta. Cel mai important este ca nu am uitat sa castiga".

La randul sau, Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, a admis ca McLaren are sanse reduse la victorie in cursa de la Melbourne. "Melbourne este orasul unde cu 12 ani in urma Mclaren Mercedes a obtinut prima dintre cele 58 de victorii. Dupa un total de 4 victorii la Albert Park, s-ar putea sa nu fie posibil sa repetam succesul lui Lewis Hamilton de anul trecut. Avand in vedere rezultatele noastra din teste nu vom fi atat de competitivi pe cat ne dorim in prima cursa a sezonului, asa ca nu ma astpet sa obtinem un loc in fruntea grilei in calificari.

Totusi, vom munci cu totii pentru a reveni in frunte cat mai curand posibil, iar la Melbourne intreaga echipa este motivata sa faca totul pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil".

Via | Autosport

Comentarii (5)

  • da
    ma bucur ca , chiar ei recunosc asta
    0 0
  • ????
    vorbim dupa cursa !!!presimt ca o sa abandoneze din nou ferrari nu stiu de ce !!!!
    0 0
  • din nou?
    mai degraba aceste cuvinte se potrivesc lui mclaren decat echipei ferrari!
    0 0
  • @andrei.s
    Join se refera la cursa din 2008 Melbourne, dar fac pariu ca habar n-ai ce s-a intamplat acolo, a fost de mult, dar pt. reinprospatarea memoriei exista youtube, alte inregistrari si cateva zeci de articole scrise in presa nationala si internationala ;)
    0 0
  • ?
    eu nu inteleg de ce va mai obositi sa-i raspunde-ti domnului JOIN .....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru