McLaren nu se grabeste sa decida coechipierul lui Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.10.2009
McLaren nu se grabeste sa decida coechipierul lui Lewis Hamilton pentru 2010, afirmand ca Heikki Kovalainen si Kimi Raikkonen se numara printre optiuni.

Oficializarea transferul lui Fernando Alonso la Ferrari a deschis calea speculatiilor pentru o revenire a lui Kimi Raikkonen la McLaren.

Zvonurile sunt intarite de performantele sub asteptari obtinute de Heikki Kovalainen in acest an, dar si de dorinta expresa a lui Raikkonen de a pilota pentru o echipa capabila sa obtina victorii.

Cu toate acestea, McLaren a confirmat prin vocea sefului Martin Whitmarsh ca o decizie finala in acest sens este departe de a fi luata, britanicul afirmand ca echipa sa nu are niciun motiv sa se grabeasca.

"Nu il asteptam pe Kimi Raikkonen, sunt mai multe optiuni disponibile pentru noi. Cu siguranta Raikkonen este disponibil acum, dar Heikki Kovalainen face parte din echipa si exista o vaga posibilitate ca el sa piloteze pentru echipa anul viitor", a explicat el.

"Nu vrem sa luam acum astfel de decizii, cred ca cel mai corect este sa sprijinim pilotii si sa vedem daca putem obtine cateva rezultate bune in ultimele curse. Nu cred ca exista o presiune pe echipa in acest moment.

Nu vrem sa distragem atentia echipei facand speculatii pe marginea pilotilor. Nu cred ca trebuie sa luam o decizie saptamana viitoare sau peste trei saptamani".

Via | SportingLife

Comentarii (8)

  • ......
    magari !
    0 0
  • ctlnmihai
    McLaren nu se grabeste sa decida coechipierul lui Hamilton
    e o decizie corecta a echipei mclaren
    0 0
  • hasu
    magari sunt aia de la ferrari.altceva nu demonstreaza prin ce au facut
    0 0
  • Despre magari
    Magari sunt cu totii.Si Ferrari si Mclaren.Si cateva personaje pe deasupra.Acum este destul de clar ptr toata lumea ca Mclaren nu se inghesuie sa il inregimentreze pe Kimi din cauza cioroiului.Este limpede ca ii este frica de Kimi cum la fel i-a fost si lui Alonso,daca Raikkonen ramanea la Ferrari.In momentul de fata Kimi nu are decat 2 variante:Brawn sau WRC.Restul sunt apa de ploaie.Acum se vede cu adevarat mafia si frica tuturor cacanarilor din F1.
    0 0
  • Erata
    inregimenteze.
    0 0
  • Inca ceva
    Un vechi proverb romanesc suna cam asa:Corb la corb nu-si scoate ochii Whithmarsh si Lewis.
    0 0
  • Isi depune dosaru de pensionare
    :(
    0 0
  • ....PENSIONARU
    daca vine Kimi la Mclaren, handicapatu de Ham o sa plece cu taica-su si cu Nicole cu tot,asa pensionar cum este KIMI!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru