McLaren nu va introduce un sistem de tip DDRS la Spa-Francorchamps

de Daniel Popescu
Joi, 30.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a confirmat joi că nu va introduce un sistem DDRS în Marele Premiu al Belgiei, deşi a admis că a studiat intens această posibilitate.

Presa internaţională a speculat în ultima perioadă că McLaren va fi cea de-a treia echipă care va utiliza un dispozitiv de tip Double Drag Reduction System (DDRS) în Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Echipa a studiat avantajele unui astfel de sistem la scurt timp după ce a înţeles modul de funcţionare al tehnologiei inovate de Mercedes, însă în cele din urmă a decis să anuleze sau cel puţin să amâne un astfel de proiect.

"McLaren nu va avea un sistem DDRS în Belgia. Fără niciun dubiu, DDRS este un sistem interesant. Cred că alte variante ale acestuia încep să fie văzute la echipe care s-ar putea să nu urmeze direcţia pe care am văzut la Mercedes, al cărui sistem a fost inovativ. Dar noi nu anunţăm când, unde şi dacă îl vom introduce", a declarat Martin Whitmarsh, şeful echipei McLaren, în cadrul unei videoconferinţe cu reprezentanţii presei internaţionale.

Urmareste Automarket
Totuşi, McLaren va introduce un update aerodinamic pentru cursa de la Spa-Francorhcamps, care vizează modificarea aripilor faţă şi spate şi alte schimbări vizibile pe monopostul MP4-27.

Lotus intenţionează să utilizeze în premieră noul sistem DDRS în cursa de duminică de la Spa-Francorchamps, lucru condiţionat însă de un comportament corespunzător al dispozitivului pe parcursul antrenamentelor de vineri.

Via F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru