McLaren: "Nu vom fi afectati de modificarea deflectorului"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.03.2010
McLaren sustine ca nu va inregistra un regres de performanta in urma solicitarii primite din partea FIA de a modifica designul deflectorului.

Cel putin patru echipe din Formula 1 au fost somate de FIA sa modifice designul dublului-deflector utilizat in Marele Premiu al statului Bahrain, ca urmare a faptului ca acestea exploatau intr-un mod agresiv regulamentul tehnic.

McLaren este una dintre echipele nevoite sa modifice aceasta componenta vitala pentru fluxul de aer, insa echipa britanica sustine ca nu va fi afectata de aceasta decizie din punct de vedere al performantei de pe circuit.

"Pentru noi, modificarile deflectorului au fost foarte mici si nu anticipam sa aiba un efect asupra performantelor. Cu siguranta nu va fi mai bine, dar nu anticipam nicio pierdere de performanta cu noua solutie. Speram ca in calificari vom fi capabili sa gasim o stabilitate mai buna decat in Bahrain si speram sa avem rezultate mai bune in calificari, pentru ca aceasta este slabiciunea noastra", a declarat Phil Prew, seful inginerilor celor de la McLaren Mercedes.

O alta echipa aflata in aceeasi situatie este Mercedes GP si se vehiculeaza ca celelalte doua team-uri sunt Renault si Force India.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru