McLaren pregăteşte un update major pentru Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.06.2010
McLaren a dezvăluit că va introduce un update semnificativ pentru monopost în Marele Premiu al Marii Britanii, considerând că Red Bull va reveni în forţă.

McLaren Mercedes a câştigat ultimele două curse şi a preluat conducerea în ambele clasamente, devenind astfel principalul rival al celor de la Red Bull în lupta pentru titlu.

Cu toate acestea, Martin Whitmarsh, şeful echipei britanice, anticipează că Red Bull Racing va reveni în forţă în cursele următoare, motiv pentru care McLaren va continua să dezvolte în mod agresiv monopostul MP4-25 pe parcursul acestui sezon.

Următorul update major este programat pentru Marele Premiu al Marii Britanii, care va avea loc pe circuitul de la Silverstone în weekendul 9-11 iulie.

"Am fost implicaţi în multe lupte pentru titlu şi probabil că avem mai multă experienţă decât Red Bull, dar nu îi subestimăm. Cu siguranţă vor reveni în forţă, astfel că trebuie să ne asigurăm că vom continua să dezvoltăm monopostul. Este clasic, dacă nu dezvoltam monopostul suficient de mult nu vom câştiga curse şi nu vom cuceri titlul".

"Avem un program de dezvoltare şi încercam să câştigăm 0.15-0.25 secunde la fiecare cursă.

Dacă faci asta, la fiecare 4 curse câştigi o secundă. Ne luptăm să avem un pachet rezonabil de mare pentru Silverstone şi aş fi dezamăgit dacă nu va fi un upgrade important. Dar mă aştept ca şi Red Bull să reacţioneze. Nu au câştigat niciodată campionatul şi sunt determinaţi să câştige unul, iar asta va fi suficient", a declarat Whitmarsh.

Chiar dacă lupta pentru titlu pare o afacere intre McLaren şi Red Bull, Whitmarsh nu exclude posibilitatea ca Ferrari şi Mercedes GP să-şi îmbunătăţească performanţele pe parcursul sezonului şi să pună probleme rivalilor. "Ferrari sunt şi ei în joc şi, în acest moment, nu ar trebui să subestimăm Mercedes chiar dacă au coborât puţin", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (5)

  • mclaren
    bravo baieti tineti o tot asa :)
    5 4
  • NeoGalaxy
    Eu as spune ca cei de la McLaren sunt pe val :)
    4 0
  • ctlnmihai
    McLaren
    Forzza Macca!!
    1 0
  • vallentyino
    eu as zice ca mclaren mercedes vor veni cu update-ul major la spa. deocamdata au pierdut teren
    1 0
  • vallentyino
    lewis a demonstrat ca este "the best", dar masina nu il mai ajuta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru