McLaren prezintă noul monopost pentru 2018: portocaliu cu nuanțe de albastru

de Daniel Popescu
Vineri, 23.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit monopotul cu care va concura în sezonul 2018 al Formulei 1, iar acesta este predominant portocaliu cu nuanțe de albastru și negru.

McLaren a publicat vineri primele imagini cu noul monopost pregătit pentru sezonul 2018 al Formulei 1.

Conform speculațiilor din ultima perioadă, echipa britanică a adoptat o culoare predominant portocalie pentru noul monopost, asemănătoare cu cromatica folosită între anii 1968-1971 de fondatorul Bruce McLaren.

Nuanțele de negru vizibile puternic anul trecut sunt acum disponibile doar pentru noul sistem de protecție Halo, în timp ce aripa față și aripa spate au unele elemente albastre. Noul monopost se numește McLaren MCL33 și, la fel ca în sezonul precedent, va fi pilotat de Fernando Alonso și Stoffel Vandoorne.

Principala noutate a monopostului este de natură tehnică, întrucât McLaren a renunțat la parteneriatul cu Honda și a semnat un contract multi-anual cu Renault, în speranța că va înregistra progrese vizibile din punct de vedere al rezultatelor comparativ cu sezonul precedent.

Via McLaren

Comentarii (13)

  • @automarket Mai baieti, voi chiar nu puteti deosebi culorile si nuantele? Culoarea McLaren nu este galben, ci portocaliu, iar din poze se vede clar ca ala e portocaliu toata ziua , nu galben.

    Evident ca este o eroare mica si neimportanta, dar denota cat de multa atentie aveti la detalii si cat respect aveti pentru cititorii vostrii. Puteati lejer sa spuneti ca noul MCL33 este verde cu nuante de roz doar ca sa iasa articolul, pageviews si eventual si niste clickuri pe reclame.
    16 3
  • Asteptam rezultatele primelor teste ...
    5 0
  • Mustar de Tecuci ...
    10 8
  • "The papaya orange and blue livery on McLaren's 2018 Formula 1 car was inspired by fans and not just "an emotional decision", according to executive director Zak Brown"
    Galben poate cand se coace.
    8 1
  • Deci mi se pare ca nu au schimbat nimic . Este aceeasi masina de anul trecut cu alte culori . Probabil de-aia au zis ca ei asteapta testarea oficiala .
    8 0
  • ingerulol
    Ba chiar si motorul s-a lenevit dupa ce s-a asezat in locul motorului Honda. Nimic nu-i bine acolo si oriunde ar merge Alonso.
    8 9
  • Mclada cu motor de mobra :))))
    7 11
  • iarasi se uita mircea 84 la desene animate si in 2018 :))))
    8 12
  • Nu, nu se uita, s-a dat cu Mercedes!
    1 1
  • Alonso va fi in primii 10 la start in Australia.
    10 1
  • Si ce-i cu asta, e vreo mare realizare? Si Schumacher la revenire avea ambitii mai mari la +40 ani.
    2 0
  • Fratilor, azi ma uitam la un videoclip in care se vb.despre sistemul Halo si mi-am pus intrebarea "oare cum mai iese pilotul din monopost in caz de incendiu,sistemul se poate da jos cu usurinta"? dar pe langa asta hai sa ne uitam cum merge McLaren-UL: https://www.formula1.com/en/latest/headlines/2018/2/watch--early-spin-halts-alonso--mclaren.html
    1 1
  • "The halo saved him" - un comentariu ironic gasit apropos de isprava. Oricum, roata s-a desprins prea usor - explicatia oficiala: piulita e de vina ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru