McLaren şi Honda vor testa la Monaco "noi idei" pentru îmbunătăţirea motorului

de Daniel Popescu
Joi, 21.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren şi Honda vor încerca să găsească noi îmbunătăţiri pentru motor pe parcursul Marelui Premiu al statului Monaco, în special dacă va ploua.

In termeni de manevrabilitate, avem ceva idei noi de testat aici.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
În mod tradiţional, echipele nu aduc îmbunătăţiri pe monoposturi în Marele Premiu al statului Monaco, ca urmare a faptului că circuitul este unul necaracteristic pentru restul sezonului.

McLaren va face însă o excepţie de la această regulă, întrucât Fernando Alonso a dezvăluit joi că echipa va încerca "noi idei" prin care să îmbunătăţească manevrabilitatea monopostului.

"Trebuie să ai încredere în monopost pentru a fi capabil să rişti să fii aproape de bariere în calificările de sâmbătă. Aşa că, în termeni de manevrabilitate, avem ceva idei noi de testat aici. De asemenea, dacă plouă pe parcursul weekendului, va fi pentru prima oară când vom utiliza monopost pe circuit umed. Pentru noi este un weekend interesant în termeni de dezvoltare şi vom încerca să fim pregătiţi", a declarat spaniolul.

Este o chestiune de timp când vom obţine primele puncte.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
Alonso insistă că este doar o chestiune de timp până când McLaren va obţine primele puncte din acest sezon şi crede că acest lucru s-ar putea întâmpla chiar la Monte Carlo.

"Nu-mi pasă prea mult dacă obţin un loc opt, 11 sau cinci aici. Este o chestiune de timp când vom obţine primele puncte. Putem fi suficient de competitivi pentru a obţine ceva puncte sau poate nu. Cine ştie? Poate pe unele circuite unde avem speranţe mari vom avea un weekend dificil, iar pe altele, unde suntem pesimişti, putem obţine cel mai bun rezultat al anului", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (4)

  • Nu-i mai suport :(( Nu mai suport :(( Nu se mai termina din 2013 umilinta si durerea asta. Cat de cat sa fie in fatza, dar nimic, din rau in mai rau :((( Fa Ron ceva cu ei, trezeste-i la viataaaaaaaaaaaaaaaaa
    10 5
  • daniel
    Da ce ai Mircea?
    Azi in antrenamente nu au mers rau. La un moemt dat Alonso era pe locul 6. Jenson a avut probleme cu monopostul dar pana la urma a iesit si el pe circuit si s-a clasat chiar dupa colegul de echipa.
    9 0
  • mobius
    Nu cred ca Ron Denis e in stare sa faca ceva. Echipa a pierdut in 2007 un titlu din cauza sa, iar dupa retragere, echipa a parut ca merge mai bine. Probabil cu un alt pilot in locul lui Hamilton, ar fi adus rezultate mai bune pentru echipa. Se pare ca Hamilton fara protectie si fara cel mai bun monopost, nu poate concura la varf.
    3 1
  • Mclaren F1
    Oricum pentru fanii McLaren, Alonso este campionul mondial moral din 2015, iar echipa McLaren este campioana mondiala morala la constructori. Cat despre situatia din clasament, ce conteaza, pentru fanii McLaren, pilotii au castigat deja fiecare cursa care s-a disputat in acest sezon. Este irelevant faptul ca cei de la McLaren in realitate, nu au castigat nici un punct, cea mai mare bucurie o sa fie in 2017 sau 2018 cat se vor bate pentru victorii, poate.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru