McLaren si Red Bull testeaza noi inovatii la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.03.2009
McLaren Mercedes si Red Bull Racing s-au aflat luni in centrul atentiei la Barcelona dupa ce au prezentat cateva inovatii pentru monoposturile din 2009.

Sesiunea de teste de la Barcelona reprezinta pentru multe echipe ultima sansa de a-si evalua monoposturile in perspectiva sezonului 2009.

In acest sens, echipele incearcasa faca ultimele retusuri ale masinilor, iar McLaren a sosit pe circuitul spaniol cu o noua podea pentru monopostul MP4-24. Cele mai semnificative noutati se remarca in fata rotilor spate, acolo unde podeaua are o forma triungiulara, dar si in coltul aripii spate.

Pe de alta parte, carcasa de motor utilizata de Red Bull are un caracter mai proeminent fata de versiunea precedenta, extinzandu-se pe o suprafata mai mare pana in dreptul aripii spate. In plus, aripa spate a monopostului pilotat luni de Mark Webber se extinde pana aproape de nivelul solului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru