McLaren şi Sauber, amendate pentru incidentele de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.07.2011
McLaren şi Sauber au fost amendate de comisarii de cursă de la Silverstone pentru incidentele de la boxe în care au fost implicaţi Jenson Button şi Kamui Kobayashi.

Comisarii de cursă de la Marele Premiu al Marii Britanii au decis să le amendeze pe McLaren şi Sauber pentru modul deficitar în care au gestionat opririle la boxe în timpul cursei de la Silverstone.

Mai întâi, McLaren a fost amendată cu 5.000 de euro după ce mecanicii i-au permis lui Jenson Button să plece de la boxe fără ca pneul dreapta-spate să fie montat corespunzător. De altfel, fostul campion mondial a abandonat imediat după ce a ieşit de pe linia boxelor, în momentul în care pneul dreapta-spate începuse să se detaşeze de maşină.

La rândul lor, cei de la Sauber au primit o amendă de 20.000 de euro pentru că i-au permis lui Kamui Kobayashi să plece de la boxe în momentul în care Pastor Maldonado tocmai intra la standuri. Cei doi au evitat contactul în ultimul moment, însă japonezul a deteriorat unul dintre echipamentele folosite de Force India la schimbul de pneuri. Amenda s-a adăugat la penalizarea de 10 secunde suferită de Kobayashi în timpul cursei.

Via | FIA

Comentarii (3)

  • ...
    dreapta-fata ;)
    11 0
  • @Daniel
    Sa intelegem ca nu ai vazut cursa sau doar ai ratat intrarea lui Button la standuri? :)
    9 1
  • hakkinen
    @Daniel
    erata:a fost vorba de pneul dreapta fata
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru