McLaren sprijina introducerea KERS in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.05.2010
McLaren este de acord cu reintroducerea sistemului KERS in 2011, insa avertizeaza ca o decizie in acest sens trebuie luata rapid.

Echipele din Formula 1 analizeaza in prezent oportunitatea de a reintroduce sistemul KERS in Formula 1 chiar din sezonul urmator, iar McLaren Mercedes a dezvaluit miercuri ca sprijina aceasta idee prin prisma beneficiilor aduse de tehnologie in industria auto.

Cu toate acestea, britanicii avertizeaza ca o decizie finala in acest sens trebuie luata cat mai rapid, intrucat echipele vor incepe luna viitoare constructia noilor monoposturi.

“Sprijinim in intregime ceea ce FOTA si FIA vor sa faca in privinta KERS. Insa este clar ca incepe sa devina putin cam tarziu sa il introducem anul viitor, chiar daca multi oameni lucreaza la asta. Intelegem nevoia de a asocia KERS cu tehnologia din industria auto si credem ca este potrivit sa o aducem inapoi in Formula 1. Cu siguranta vom fi de acord cu orice decizie FOTA si FIA”, a declarat Tim Goss, seful inginerilor pentru monopostul din acest sezon.

Ferrari si Renault au propus echipelor un sistem KERS pentru 2011 in schimbul unei sume mai mici de 1 milion de euro, iar compania britanica Flybrid a facut de asemenea o oferta asemanatoare.

Echipele vor discuta despre aceste propuneri in cadrul unei intalniri FOTA programata pentru Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru