McLaren sugerează că are probleme: "Vrem doar puncte în Australia"

de Daniel Popescu
Vineri, 08.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren lasă să se înţeleagă că nu este încrezătoare în noul monopost pentru sezonul 2013, întrucât susţine că are ca obiectiv doar să câştige puncte în cursa de debut.

Decizia celor de la McLaren de a introduce numeroase componente cu design nou pentru monopostul MP4-28 din acest sezon ar putea avea un efect negativ asupra performanţelor, în special în primele runde ale campionatului.

Şeful Martin Whitmarsh afirmă că echipa nu îşi propune altceva decât să termine în puncte Marele Premiu al Australiei, un obiectiv modest pentru o echipă care lupta pentru titlul mondial şi care anul trecut a încheiat sezonul cu două victorii consecutive.

Urmareste Automarket
"Este important să ne amintim că MP4-28 are un design nou pentru a putea fi dezvoltat agresiv pe parcursul sezonului.
Fără niciun dubiu, are un potenţial grozav şi zburăm spre Melbourne determinaţi să avem o prestaţie bună şi să câştigăm puncte care ar trebui să ne pună într-o poziţie favorabilă în clasamentele piloţilor şi constructorilor. Muncim fără odihnă pentru a aduce o performanţă mai mare pentru MP4-28 şi cred că vom ajunge în Australia într-o formă decentă"
, a declarat britanicul.

La lansarea noului monopost, McLaren a afirmat că a introdus numeroase schimbări de design întrucât a simţit că vechiul monopost nu putea fi dezvoltat foarte mult pe parcursul sezonului. Totuşi, un debut modest de sezon ar putea afecta şansele la titlu ale echipei, chiar dacă ulterior va putea înregistra progrese semnificative.

Via McLaren

Comentarii (16)

  • "Fără niciun dubiu, are un potenţial grozav şi zburăm spre Melbourne determinaţi să avem o prestaţie bună şi să câştigăm puncte care ar trebui să ne pună într-o poziţie favorabilă în clasamentele piloţilor şi constructorilor." - 1,2 sau 4 puncte nu prea ar pune McLaren intr-o "poziţie favorabilă în clasamentele piloţilor şi constructorilor" motiv pentru care eu cred ca ati inteles voi gresit mesajul(problema generala a presei de pe intregul mapamond).E clar ca McLaren spera sa obtina cel putin un podium in Australia.
    9 4
  • Lasa-l @adycd11 ca l-am mai atentionat si eu de mai multe ori. Ba le interpreteaza cum vrea ba le schimba cum ii place. In cazul asta de fata se preface ca nu stie lb.romana, in altul l-am atentionat eu cand pretindea ca Alonso a terminat pe 5 in primele teste de la Barcelona cand de fapt a terminat pe 3. De mai multe ori i-a iesit la iveala adevarata "fata".
    5 30
  • Si asta nu e tot: sa vezi cate voturi negative imi da "domnul" diaconescu85 (cum il numesc eu de la o vreme).
    2 28
  • ghita444
    Toate echipele sunt rezervate in as da cu parerea vizavi de concurenta, cred ca in acest moment toate echipele ,asteapta prima cursa pt as da seama unde sunt in comparatie cu rivali,iar McLaren sunt si ei in aceasi situatie,dar cred ca vor fi in fata.Un plus pt Mercedes care poate fi surpriza.
    2 2
  • INTERNATIONALE!
    14 11
  • mavricutu La multi ani inca o data pentru astazi.
    14 14
  • Fara suparare,dar voi cum ati ajuns de la F1 la "clitoris" si la "perechi de labii"?De fapt,intrebarile si mai bune sunt:"DE CE?" si "De ce AICI?".Sunt o gramada de forumuri pe net in care se discuta despre astfel de chestiuni,dar pe forumul formula1.automarket ma gandesc ca ar fi ideal sa discutam despre F1.
    9 0
  • seby9626
    Dom`le viata in fond,e viata.
    3 1
  • Cu stima te aprob Adycd11 si-ti cer scuze dar... asta e: asta m-a invatat marius, el mi-a dat curajul. Stiu ca un om mai calculat si bine educat n-ar trebui sa se aprinda dintr-o scanteie, insa stii vorba aceea: "azi o picatura, maine o alta picatura si uite asa se umple paharul". Asta-mi cer acesti astfel de oameni asta le ofer fara nici o retinere in ciuda faptului ca stiu cine e Aurelia Marinescu: autoarea cartii pe care am putut s-o citesc de 2 ori inainte ca Geoana s-o ofere cadou lu' Basescu la a 2-a candidatura pentru fctia de presedinte.
    1 13
  • ne vom putea da seama de adevarata performanta a monoposturilor,abia dupa 3-4 curse!
    0 0
  • voi astia care va intreceti in "amabilitati"n-ar fi mai bine sa va schimbati intre voi niste ID-uri si sa va injurati acolo dupa pofta inimii,sau credeti ca daca va etalati pe aici picam in cur de admiratie...
    1 0
  • mavricuto ce fata buna esti, eu te-am invatat un singur lucru: sa tii ochii inchisi cand 'tacto"iti da jetul,dar tu nu intelegi si te chioreste si nu mai vezi nimic si dupa aia batii campi pe aici.atat
    16 10
  • Bai nene ce ti-e si cu Vettelistii astia....
    Ca-i de la tara sau oras
    La-nceput par ingeras
    Apoi iti arata ca sunt
    Scaraotchi pe pamant
    El Scaraotchi, pus pe sfada
    Dovedeste fara de tagada
    Ca-i place ca incornorat
    Sa te-ndrume la pacat
    1 20
  • Ce o sa faci tu cand Vettel va veni la Ferrari?Probabil ca o sa mai scrii o poezie sau de ce nu un cantecel,ca ai "talent",recunosc.Noapte buna
    17 8
  • @marius_kji
    Nu cred ca Vettel va fi primit cu caldura de fanii Ferrari. Si nici nu cred ca va ridica tribunele in picioare chiar daca fi pe 3, asa cum se intampla in cazul lui Alonso. Sa nu uitam ca nici Schumacher n-a fost foarte agreat de adevaratii fani Ferrari, nu de copiii play-station.
    5 16
  • simplu
    simplu ...mavrikkt
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru