McLaren, surpinsi ca rivalii renunta la KERS

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.04.2009
Norbert Haug este surprins ca alte echipe din Formula 1 au renuntat la utilizarea sistemului KERS, in timp ce Martin Whitmarsh si Lewis Hamilton sunt multumiti de avantajele tehnologiei.
McLaren, surpinsi ca rivalii renunta la KERS

Via | ITV

Comentarii (10)

  • eroare
    lati botezat pe Lewis Hemilton Lewis Whitmarsh botezu e scump!!!!!
    0 0
  • culmea ...
    ca alte site-uri dau stirea ca si McLaren poate renunta la Kers : f1way, f1live, onestopstrategy, flagworld, etc ... "but McLaren boss Martin Whitmarsh makes clear that his team is not staunchly committed to using the technology all season. "Nothing is set in stone," the Briton [Whitmarsh] is quoted as saying by motorsport-magazin.com. "We will not have it in the car if we do not get an advantage from it," Whitmarsh added."
    0 0
  • @admin
    Din alte stiri si eu am inteles acelasi lucru ca michelle_b, ca si ei vor renunta la kers in anumite situatii si ca nu il vor pune pe masina decat daca sunt siguri ca au un avantaj cu el. Oare cum este?
    0 0
  • @michelle_b si crismar56
    nu ati inteles :) in materialele citite de voi e vorba de Lewis Hamilton si Martin Whitmarsh. Materialu acesta se refera la Martin Whitmars si Lewis Whitmarsh. Deci.... Who is Lewis Whitmarsh?
    0 0
  • alecstm
    oooops! ai dreptate :D Si se potriveste la intrebare versiunea moderna a melodiei celebrei formatii Smokie: Alice ... loliciei. multi si tavaliti ...
    0 0
  • yep
    dar nu se scriu obscenitati.(indiferent in ce limba e scrisa), desi dupa ziua de azi imi este foarte greu. Sorry pt. offtopic.
    0 0
  • ctlnmihai
    McLaren, surpinsi ca rivalii renunta la KERS
    Declaratiile celor 2 sefi de la Mclaren ,Haug si Whitmarsh seamana cu delaratiile
    celor 2 sefi de partide care conduc Romania _Geoana si cu Boc ..
    0 0
  • ctlnmihai
    :-bd
    0 0
  • @michelle_b
    Ai mai mult de 15 ani? Dar fi sincera:))
    0 0
  • KERS
    Well, declaratia lui Haug mi se pare mult mai interesanta, pentru ca este explicata pe larg de german. Sunt destul de sigur ca declaratia lui Whitmarsh a fost scoasa dintr-un context mai larg, asa cum obisnuieste sa faca GMM (sursa reala a stirii). Dar pana la urma, deste destul de firesc ca orice echipa sa utilizeze KERS doar acolo unde ar putea obtine un avantaj. Desi incep sa cred ca pe la finalul anului e posibil sa nu mai concureze nimeni cu sistemul asta :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru