McLaren susţine că ştie cât de rapid este monopostul

de Daniel Popescu
Joi, 05.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren este încrezătoare că Honda va remedia deficienţele noului motor şi susţine că ştie deja cât de competitiv este monopostul.

Esential 80 de tururi a parcurs McLaren in cele patru zile de teste de la Jerez
McLaren a parcurs numai 80 de tururi în cele patru zile de teste din cadrul sesiunii de evaluare de la Jerez, ca urmare a unor probleme de fiabilitate cu noul motor furnizat de Honda.

În plus, Fernando Alonso şi Jenson Button au fost nevoiţi să ruleze într-un ritm modest, astfel că forma reală a monopostului rămâne un mister.

Directorul de inginerie Matt Morris susţine însă că echipa şi-a dat deja seama cât de competitiv este monopostul, însă a refuzat să dezvăluie unde ar plasa McLaren pe grila de start.

"În acest moment nu concurăm la performanţă maximă. Ar fi grozav să fim mai în faţă, dar avem instrumente grozave de simulare. Ştim unde suntem în termeni de performanţă", a declarat britanicul citat de postul de televiziune BBC.

Ştim unde suntem în termeni de performanţă.

Matt Morris
Director inginerie McLaren
În plus, Morris afirmă că Alonso s-a integrat bine în echipa şi că este motivat, element crucial în contextul speculaţiilor că spaniolul şi-ar putea pierde rapid răbdarea în cazul în care monopostul nu este suficient de performant.

"Alonso a fost cu adevărat nerăbdător să intre în monopost în ultimele luni şi au fost câteva zile frustrante pentru el, dar este mulţumit.

Cred că ne va împinge de la spate ca echipă. Motivaţia lui este foarte mare când se afla în garaj sau în simulator şi asta ne împinge pe toţi de la spate", a adăugat el.

Via BBC Sport

Comentarii (6)

  • Conform testelor... nu e. :)
    Sa puna mana pe treaba si sa lase declaratiile de presa.
    13 5
  • La cit au avut la dispozitie ,,foarte dezamacitor ,dar om vedea la inceputul campionatului unde sint , problema este ca si Mirciulica este putin dezamagit
    7 3
  • Cam toate echipele stiu cam cat le poate monopostul. Altfel nu imi explic declaratia lui Hamilton despre Ferrari in care a zis indirect ca nu au monopostul la fel de rapid ca Mercedes dar nici departe nu sunt.
    4 0
  • @ss76

    Cum pana mea sa nu fiu dezamagit. In noiembrie am inteles, e primul test, e ok si nu prea 5 tururi. Dar in 1 si 2 februarie, dupa aproape 90 de zile nu prea mai e ok sa faci tot 5 tururi. Pai cat au progresat ceilalti in aceste 70-80 de zile daca Honda face tot 5 tururi.
    Daca nu ar pompa cei 100 de milioane, deja as scoate ghiarele si as marai catre Honda. A nu se intelege ca is materialist sau sau escroc, dar din moment ce da cascaval de 100 de milioane fara sa aiba actiuni in Mclaren Technology Group sau macar in Mclaren Racing, inseamna ca oamenii astia au venit cu inima deschisa si sunt hotarati sa faca treaba alaturi de Mclaren. Anul acesta ii inteleg, dar daca si la anul avem probleme de astea cu ei, sa vezi ce ii atac pe cei de la Honda.
    Imi iau un bilet din timp la WizzAir si nu ma opresc pana la Stuttgard si fac rugaciuni si osanale la Dieter Zetsche (I beg you Dieter :( sa ne dea motorul ala afurisit Mercedes-Benz, si sa il ierte pe Ron, ca ii batran si nu stie ce face :))
    16 8
  • Mircea...."ghearele", "sunt", "McLaren", "Stuttgart"...cam multe greseli :)))
    5 4
  • cu "ghearele" m-am grabit, pe celelalte asa le folosesc eu.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru