McLaren testeaza pe aeroportul Kemble

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.02.2009
McLaren Mercedes efectueaza in aceasta saptamana un test privat pe aeroportul Kemble din Marea Britanie.

In timp ce Ferrari, BMW-Sauber si Toyota testeaza in Bahrain, iar celelalte echipe au revenit la propriile baze, McLaren Mercedes a decis sa efectueze un test privat pe aeroportul Kemble din Marea Britanie.

Echipa a sosit marti la fata locului cu ajutorul a patru camioane, plus unul purtand logo-urile furnizorului de combustibil Mobil 1.

Miercuri, Pedro de la Rosa a efectuat cateva teste pe linie dreapta, insa dupa numai cateva minute a oprit monopostul pe pista din cauza unor probleme tehnice. Spaniolul a revenit ulterior la programul obisnuit, insa vremea nu a fost de partea sa, pista fiind in mare parte umeda.

Nu este foarte clar motivul pentru care McLaren a decis sa efectueze acest test, insa o posibila explicatie este evaluarea aripii spate in configuratia pentru sezonul 2009. In cadrul testelor de la Jerez de saptamana trecuta, echipa a utilizat un monopost MP4-24 cu o aripa similara cu cea din 2008.

Comentarii (2)

  • McLaren
    prea putine fotografii la subiectul dat. am vazut mai multe pe net. analizind fotografiele de pe net. mi sa parut ca au probleme cu airodinamica anume la radiatoare , mai precis cu curentii de aer ce trebue sa raceasca motorul si KERC. se pare ca oglinzile la MCLaren for fi amplasate aproximativ ca la BMW.
    AICI SUNT POZELE http://www.sidepodcast.com/2009/02/18/mclaren-testing-at-kemble/
    0 0
  • ctlnmihai
    test mclaren
    Nu stiu daca au fost probleme tehnice dar se vede k mclaren testa un dispozitiv nou
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru