McLaren testează vineri la Silverstone noul motor Honda

de Daniel Popescu
Joi, 13.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va efectua vineri la Silverstone un test cu un monopost echipat cu motor Honda, ca parte a pregătirilor pentru sezonul 2015.

Esential 100 de kilometri va putea efectua McLaren cu noul motor Honda
60 de kilometri pe ora este viteza maxima cu care poate efectua McLaren testul de vineri
McLaren este pregătită să realizeze primul test pe circuit cu un monopost echipat cu motor Honda, astfel că a decis să profite de posibilitatea de a efectua o zi de filmare în scopuri publicitare.

Echipa britanică se va deplasa vineri pe circuitul de la Silverstone, acolo unde va evalua un monopost intermediar pentru sezonul următor botezat MP4-29H/1X1 care va fi dotat cu motor Honda. La volanul monopostului vor urca alternativ Oliver Turvey şi Stoffel Vandoorne, doi dintre piloţii pe care McLaren îi sprijină în competiţiile inferioare.

Conform regulamentului, testele într-o zi de filmare sunt puternic restricţionate: distanţa maximă parcursă este de 100 km, viteza maximă admisă este de 60 km/h, iar monopostul trebuie echipat cu pneuri Pirelli experimentale, complet diferite de cele furnizate în mod regulat la curse.

Chiar şi în acest context, testul va fi unul important, întrucât Honda va avea pentru prima oară ocazia să evalueze pe circuit motorul pe care îl dezvolta pentru McLaren. Anterior, McLaren anunţase că intenţionează să evalueze motorul Honda în antrenamentele libere din cadrul Marelui Premiu din Abu Dhabi.

Via McLaren

Comentarii (8)

  • Eu cred intr-o figura frumoasa pt honda la anu , dezvolta binisor si au cam tot ce le trebuie de la logistica , bani ,piloti , va fi interesant la anu
    10 2
  • superrr
    trei cilindrii cu aburi
    4 11
  • 60km/h?
    Sa fie fia linistita, motorasul ala are deja milioane de km rulati la viteza de 5 × mai mare
    15 0
  • Aș fi fost mai încântat dacă Honda venea cu propria echipă, dar și așa le doresc succes, măcar se va lupta cineva cu Merțanurile, altfel Hamilton va face și al 3-lea titlu în 2015.
    4 2
  • Lucrurile au decurs bine, motorul nu a avut probleme, nu au fost nici un fel de probleme mecanice cu motorul si sistemele Honda.

    "Antonio Granato® ‏@antoniogranato 2h2 hours ago
    Sembra non si siano verificati problemi tecnici alla power unit Honda. Buon inizio"
    5 3
  • motoare cu aburi HONDA
    2 0
  • motoare cu abur marca HONDA :))
    2 0
  • corect
    are o inovatie:se injecteaza spirt medicinal si bate sigur Mercedes
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru