McLaren: "Titlul mondial nu este încă jucat"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.09.2011
McLaren nu este pregătită să renunţe la lupta pentru titlu şi are ca obiectiv să câştige cât mai multe curse până la finalul sezonului.

Red Bull Racing s-a apropiat semnificativ de cucerirea celui de-al doilea titlu mondial consecutiv în urma victoriei obţinute de Sebastian Vettel la Monza, iar cei de la Ferrari au acceptat deja înfrângerea.

În schimb, rivalii de la McLaren susţine că nu sunt pregătiţi încă să renunţe la titlul mondial, iar şeful Martin Whitmarsh a trasat ca obiectiv obţinerea a cât mai multe victorii în ultimele şase curse.

"Nu, încă nu (n.r - renunţăm la titlu). Dar ne gândim să încercăm să câştigăm câteva curse. Cu siguranţă este posibil, dar Red Bull face o treabă grozavă, iar Sebastian Vettel nu face suficinet de multe greşeli, dar vom vedea. Exista o şansă bună să câştigăm (n.r - în Singapore). Suntem aici pentru a câştiga Mari Premii şi vom încerca din greu în Singapore, puteţi fi siguri de asta", a declarat britanicul.

Între timp, McLaren a alocat deja o parte dintre resurse pentru dezvoltarea monopostului de anul viitor, iar Jenson Button susţine că inginerii îi ascultă mai mult feedback-ul cu privire la noul proiect pentru 2012.

"Inginerii ascultă mai mult ce am de spus.

De fiecare dată când pilotez simulatorul testăm ceva ce vreau eu. Nu cred că am un cuvânt mai greu de spus în echipă (n.r - decât Lewis Hamilton), dar mă asculta mai mult şi asta este plăcut", a precizat fostul campion mondial.

Via | Autosport | GMM

Comentarii (7)

  • moahahhaha
    sa radem cu melcaren
    Stiu.Lewis Hamilton poate sa iasa champion.Sanse mari.Penibil.
    13 13
  • Aha..deci pana acum au ascultat de Lewis..se pare ca locul lui ca pilot nr 1 se clatina serios...
    18 12
  • ctlnmihai
    McLaren: "Titlul mondial nu este încă jucat"
    O declarație pentru presă și pentru sponsori
    19 5
  • Whitmarsh
    Ia-te de mana cu Domenicali.Sunteti buni numai la declaratii.Faceti dreaq niste masini bune ptr baietii vostri si lasati ciocul mic de tot.Lumea vrea fapte nu vorbe incompetentilor.
    11 4
  • mclaren
    poate la constructori se refera cei de la mclaren
    6 5
  • ctlnmihai
    iulianimi
    E greu și la constructori:)
    6 3
  • titluri
    vrabia malai viseaza..
    hai dupa 2016 poate
    6 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru