McLaren: "Trebuie să-l învingem pe Webber în Coreea de Sud"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.10.2010
McLaren a admis că Lewis Hamilton şi Jenson Button trebuie să-l învingă pe Mark Webber în Marele Premiu al Coreei de Sud pentru a păstra şanse reale la titlul mondial.

În urma rezultatelor modeste înregistrate în Singapore şi Japonia, Lewis Hamilton şi Jenson Button au coborât la 28 şi, respectiv, 31 de puncte în spatele liderului Mark Webber.

Cu numai 3 curse înainte de final, cei doi piloţi ai echipei McLaren au nevoie să câştige cât mai multe puncte în Coreea de Sud, iar oficialii britanici au admis că cei doi trebuie să termine cursa în faţa lui Webber pentru a se menţine în lupta cu şanse reale.

"Cred că obiectivul nostru este să terminăm pe podium şi în faţa lui Webber. Trebuie să avem două monoposturi în frunte luptând pentru prima linie a grilei de start în calificări şi apoi să terminăm cursa pe podium", a declarat Phil Prew, inginerul principal de cursa al echipei McLaren.

Conform clasamentului actual, Button trebuie să ducă lupta pentru titlu până în ultima cursă din Abu Dhabi pentru a mai putea spera la câştigarea celui de-al doilea titlu mondial consecutiv.

Via | ESPNF1

Comentarii (12)

  • Bernie Ecclestone80+10
    va ramine la conducerea f1 pina la virsta de 90ani(inca 10a)!
    3 0
  • salutare
    cine te-a facut MAMA OMIDA de faci astfel de preziceri sumbre???
    4 6
  • EndlessDarkness
    Beyond My Fear
    @Mad79: Probabil a citit interviul de aici: "http://www.guardian.co.uk/sport/2010/oct/19/bernie-ecclestone-interview". Dar probabil... tu nu stiai...
    6 1
  • mad79 fii respectuos si da dovada de om educat!!!
    ...asta nu inseamna ca daca nu-ti convine noutatea, atunci trebuie sa jignesti p cineva. N-as vrea sa ma cert cu cineva de aici si nici nu vreau sa-ti raspund reciproc, las de la mine, sper ca vei intelege!
    in special pu tine: http://f1.rambler.ru/news/msg.html?id=17844546
    6 0
  • Iulian
    mad79
    incerdibil mai fanaticule omul care tia raspuns frumos si evlavios are numai 26 de ani iar tu fan mac laren 36 de ani si sincer dai dovada de un fanatic si om fara pic de respect pentru alti.Dar asa sunteti voi fanatici mac laren si sa nu ma vb de mircea si de multi alti
    8 4
  • ce rezultate slabe ! a fost vorba de abandonuri cu punctele aleea era lewis cu 30 de puncte in fata lu webber
    7 6
  • ctlnmihai
    McLaren
    Mclaren are nevoie de o victorie ptr. a-şi consolida locul 2 la constructori şi în plus să ,,fure'' puncte lui Alonso..Baftă Mclaren
    7 8
  • castigam toate cele 3 ultime curse! stai linistit
    5 9
  • ctlnmihai
    gt40
    e cam greu..dar cine ştie..oricum dacă nu vom câştiga cel puţin Alonso să abandoneze...
    4 11
  • Alonso
    Eu pe Alonso il vad bine pe circuitul asta. Nu stiu de ce dar parca il vad castigator.
    7 7
  • mobius
    o posibilitate foarte probabila
    Este posibil ca Alonso sa castige pe acest circut. Se pareca se adapteaza cel mai rapid la nou. Tot el a castigat si cursa inaugurala de la Singapore. Bafta Alonso si succes deplin.
    1 1
  • salutare
    am facut o gluma!!!!!!!!!daca nu s-a inteles imi cer scuze MRF!.Nu am vrut sa te atac in mod gratuit!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru