McLaren va continua dezvoltarea monopostului până la ultima cursă

de Daniel Popescu
Joi, 30.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren susţine că va introduce update-uri pentru monopost pe tot parcursul sezonului, datorită faptului că regulamentul pentru 2016 va fi acelaşi.

Monopostul de anul viitor va reprezenta o evoluţie a celui actual, aşa că trebuie să-l dezvoltăm până în ultima cursă.

Peter Prodromou
Sef inginerie McLaren
McLaren a stabilit o strategie agresivă pentru dezvoltarea monopostului MP4-30, în speranţa că va reuşi să îmbunătăţească performanţele motorului Honda.

Oficialii echipei britanice sunt pregătiţi să introducă update-uri la fiecare cursă din acest an, în special ca urmare a faptului că regulamentul tehnic pentru sezonul 2016 va fi stabil şi nu va necesită o reconfigurare radicală a monopostului.

"Regulamentul pentru 2016 nu se schimbă semnificativ şi nu trecem prin procesul de a introduce un nou motor, aşa cum am procedat în ultimii doi ani, aşa că vom continua să dezvoltăm. Multe din ceea ce am învăţat pe circuit în acest an va reprezenta o evoluţie pentru monopostul de anul viitor", a declarat Matt Morris, directorul de inginerie al McLaren.

Piloţii noştri sunt devotaţi, sunt campioni mondiali, vor să câştige din nou, au încredere în proiect şi forţează.

Eric Boullier
Director de curse McLaren
O opinie similară a oferit şi Peter Prodromou, şeful de inginerie al echipei britanice. "Monopostul de anul viitor va reprezenta o evoluţie a celui actual, aşa că trebuie să-l dezvoltăm până în ultima cursă", a explicat el.

Între timp, directorul de curse Eric Boullier afirmă că progresele realizate de McLaren în primele patru curse ale sezonului se datorează în bună măsură atitudinii pe care piloţii Fernando Alonso şi Jenson Button o au în cadrul echipei.

"Linia de piloţi a făcut o mare diferenţă.

Atitudinea şi feedback-ul lui Button au fost întotdeauna fenomenale, dar în acest an este şi mai bine. Piloţii noştri sunt devotaţi, sunt campioni mondiali, vor să câştige din nou, au încredere în proiect şi forţează. Nu lasă nimic în termeni de performanţă, ceea ce este fantastic", a explicat francezul.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • logic ... nu au nimic de pierdut, doar de castigat
    bani au, piloti au ...de ce sa nu dezvolte pana la final ...
    20 0
  • Motor le mai trebuie ... ca in rest sunt ok !
    12 3
  • Slabuti anul asta McLaren, sper sa-si revina... sunt favoritii mei.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru