McLaren va deschide un showroom la Londra

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.08.2010
McLaren a anunţat că va deschide un showroom la Londra pentru a-şi prezenta maşinile de stradă şi monoposturile de Formula 1.

McLaren Automotive a decis să se apropie şi mai mult de fanii săi prin inaugurarea unui showroom în care aceştia pot admira cele mai noi creaţii ale inginerilor britanici.

Showroomul, care va fi amplasat în centrul comercial One Hyde Park, este destinat în primul rând promovării maşinilor de stradă ale companiei, precum McLaren MP4-12, însă constructorul britanic va aduce şi un monopost de Formula 1 pentru a fi admirat de fani.

"Să avem un showroom la One Hyde Park este cireaşa de pe tort şi ne va oferi o casă adecvată pentru maşinile sport McLaren. La fel ca şi sediul central al companiei, acesta continuă tradiţia McLaren de a prezenta compania dintr-o facilitate strălucitoare care este impresionantă din punct de vedere vizual şi abolut potrivită pentru acest scop", a declarat Sinan Omer, Brand Manager al Mclaren Automotive.

Showroom-ul va fi deschis în prima parte a anului 2011.

Via | GPUpdate

Taguri: McLaren, Showroom

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru