McLaren va lansa un joc online cu toate maşinile de F1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.11.2011
McLaren va lansa în curând un simulator auto în care fanii vor putea concura cu oricare dintre cele 60 de maşini de Formula 1 şi de stradă construite de britanici de-a lungul istoriei.

McLaren a dezvăluit vineri că urmează să lanseze în perioada următoare un simulator auto în parteneriat cu producătorul de jocuri Ignite Game Technologies.

Jocul va fi disponibil numai pe internet la adresa Simraceway şi va include un adevărat festin pentru toţi fanii echipei McLaren: toate monoposturile de Formula 1 şi toate maşinile de stradă realizate vreodată de McLaren vor fi disponibile în joc.

Catalogul cuprinde cele 36 de monoposturi cu care McLaren a concurat în Formula 1, inclusiv MP4-4 pilotat de Ayrton Senna şi Alain Prost în 1988, dar şi MP4-26 utilizat în acest an de Lewis Hamilton şi Jenson Button. Nu vor lipsi nici McLaren MP4-12C, noua maşină de stradă a britanicilor, dar nici M6GT sau maşinile cu care Bruce McLaren concura în competiţia CanAm.

McLaren susţine că maşinile vor fi utilizate atât pe circuite virtuale, cât şi pe circuite reale, însă nu a precizat dacă vor exista şi piste din calendarul Formulei 1. data exactă a lansării nu a fost anunţată oficial.

Via | McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru