McLaren va prezenta o colecţie de monoposturi în Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.01.2011
Circuitul din Bahrain va găzdui o colecţie de 20 de monoposturi McLaren din ultimii 50 de ani cu ocazia primei curse de Formula 1 din sezonul 2011.

Organizatorii Marelui Premiu al statului Bahrain au anunţat marţi că vor găzdui o parte dintre cele mai importante monoposturi cu care McLaren a concurat în Formula 1 în ultimii 50 de ani cu ocazia primei etape a sezonului următor.

Fanii vor avea astfel ocazia să vadă de aproape aproximativ 20 de monoposturi cu care McLaren a cucerit numeroase titluri mondiale pe parcursul istoriei sale, însă echipa britanică nu a dezvăluit care vor fi modelele expuse în faţa publicului.

2011 va deveni astfel al patrulea an consecutiv în care Bahrain găzduieşte evenimente speciale cu ocazia începerii noului sezon competiţional în Formula 1. Tradiţia a început în 2008, atunci când Ferrari a expus mai multe monoposturi pentru a sărbători 60 de ani de existenţă şi a continuat în 2009 cu o colecţie de maşini clasice aflate în proprietatea lui Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1.

Anul trecut, aproape toţi foştii campioni mondiali ai Formulei 1 aflaţi încă în viaţă au participat la o paradă pentru a marca 60 de ani de existenţă pentru cea mai importantă competiţie a sporturilor cu motor.

Via | ITV

Comentarii (3)

  • mda...
    McLaren a fost infiintata in 1963si a debutat in F1 din 1966, asa ca nu are cum sa prezinte monoposturi cu care a alergat in F1 in ultimii 50 de ani
    13 3
  • salut
    de ce mi-ati cenzurat mesajul nepublicandu-l?
    3 2
  • McLaren
    Probabil se refera la ultimii 50 de ani de Formula 1, echipa McLaren va implini 45 de ani de existenta, anul acesta.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru