McLaren va utiliza noul sistem de evacuare în Germania

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 24.07.2010
McLaren a confirmat că va folosi noul sistem de evacuare pe tot parcursul Marelui Premiu al Germaniei, în urma testelor pozitive de vineri.

McLaren Mercedes a adus la Hockeneheim noua versiune a sistemului de evacuare, care permite eliminarea gazelor de eşapament prin deflectorul spate.

Noua componentă a fost evaluată pe parcursul celor două sesiuni de antrenamente libere de vineri şi, chiar dacă ploaia şi accidentul suferit de Lewis Hamilton au afectat programul obişnuit, McLaren a decis să utilizeze sistemul de evacuare pe tot parcursul acestui weekend.

"Vom concura cu noul sistem pe baza datelor obţinute. Chiar dacă a plouat, datele pe care le-am văzut în prima sesiune de antrenamente au evidenţiat că fluxul de aer al monopostului, fluxul de gaze de la evacuare, temperaturile, performanţa şi presiunea erau cele la care ne aşteptam. Aşa că dacă nu apare altceva, şi nu cred că este cazul, atunci ar trebui să fim încrezători că această podea va face tot ce ne aşteptăm sau aproape tot ce ne aşteptăm", a explicat Martin Whitmarsh, şeful echipei McLaren, la finalul antrenamentelor de vineri.

McLaren a introdus în premieră noul sistem de evacuare în antrenamentele de vineri de la Silverstone, însă a renunţat la componentă din cauza temperaturilor ridicate ale podelei, care afecta în mod negativ aerodinamica.

McLaren devine astfel ultima echipă de top care va utiliza sistemul în calificări şi cursă, componenta fiind deja disponibilă pe monoposturile Red Bull, Renault, Ferrari şi Mercedes GP.

Via | Reuters

Comentarii (2)

  • McLaren
    Interesant! O veste buna pentru spectacol!
    4 0
  • hitler
    online
    http://eplsite.com/stream3.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru