McLaren: "Vodafone a impus lansarea monopostului la Berlin"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.01.2011
McLaren a dezvăluit că este nevoită să lanseze noul monopost pentru 2011 la Berlin în urma unei solicitări venite din partea Vodafone, sponsorul principal al echipei.

Decizia echipei McLaren de a lansa noul monopost MP4-26 pentru sezonul 2011 în cadrul unui eveniment organizat la Berlin a fost primită cu surprindere de presa internaţională, întrucât această localitate nu reprezintă un interes deosebit pentru britanici.

Misterul a fost elucidat în cele din urmă de Paddy Lowe, directorul departamentului de inginerie afirmând că locul de desfăşurare al evenimentului a fost impus de Vodafone, sponsorul principal al echipei.

"Se întâmplă la solicitarea celor de la Vodafone. Vor să lansăm monopostul în Berlin ca parte a opratiunilor Vodafone din Germania", a declarat oficialul echipei britanice.

McLaren, care va lansa monopostul în 4 februarie, este singura echipă cu excepţia rivalilor de la Ferrari care a ales un loc de desfăşurare în afara circuitelor de Formula 1. Celelalte echipe îşi vor prezenta noile monoposturi în special pe circuitul de la Valencia, în avanpremiera primei sesiuni de teste care va avea loc în perioada 1-3 februarie.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru