McLaren vrea să înceapă în forţă sezonul 2013

de Daniel Popescu
Marti, 04.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren îşi propune să înceapă sezonul 2013 cu o victorie la Melbourne şi promite eliminarea erorilor care au condus la ratarea celor două titluri mondiale în acest an.

McLaren a obţinut pe parcursul sezonului 2012 nu mai puţin de şapte victorii, la fel de multe ca Red Bull Racing, echipa care a cucerit ambele titluri mondiale. O serie neagră de probleme de fiabilitatea ale monopostului MP4-27, în special în a doua jumătate a anului, au împiedicat însă echipa să-şi îndeplinească obiectivele.

Totuşi, cele două victorii obţinute la Austin şi Interlagos îl determină pe directorul sportiv Sam Michael să fie încrezător că McLaren poate avea un start bun de sezon, lucru esenţial pentru ca echipa să poată lupta pentru cele două trofee puse în joc.

"Monopostul a fost cu adevărat rapid în ultimele două curse şi cred că putem privi înainte spre unele performanţe puternice anul viitor. Trebuie să facem progresele normale pe parcursul iernii, iar Red Bull şi Ferrari vor munci din greu pentru asta, la fel ca şi celelalte echipe care încearcă să recupereze, Lotus şi Mercedes. Dar suntem destul de încrezători că putem face lucrurile corect pe parcursul iernii.

Mergem la Melbourne pentru a câştiga", a declarat australianul pentru postul de televiziune Sky Sports.

Urmareste Automarket
Pe lângă remedierea defecţiunilor de fiabilitate, McLaren trebuie să gestioneze corect şi sosirea la echipă a lui Sergio Perez, însă Michael este optimist că acest lucru nu va crea probleme majore.

"Avem o schimbare cu unul dintre piloţi, iar asta reprezintă o schimbare majoră pentru echipă, iar acum facem toată planificarea pentru asta.

Dar planificăm şi toate schimbările pe care trebuie să le facem pentru a ne asigura că vom avea succes anul viitor", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • vreun ... as in maneca?
    1 2
  • As in maneca? Perez distruge concurenta, Button castiga :))
    5 1
  • Fara Hamilton, McLaren nu mai are farmec!
    8 7
  • fangio
    Cea mai mare eroare au remediat-o! Acum rataceste pe la mercedes gp in chipul unui pilot virtual...
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru