McLaren vrea sa-si consolideze locul 4

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.08.2009
Pentru Marele Premiu al Belgiei, McLaren are drept obiectiv o clasare in puncte prin care sa isi consolideze locul 4 in clasamentul constructorilor, intrucat circuitul nu se preteaza foarte bine monopostului MP4-24.

McLaren Mercedes a revenit in forta in curse de la Hungaroring si Valencia, castigand 27 dintre cele 41 de puncte ale sezonului in ultimele doua Mari Premii.

Echipa a ajuns pana pe locul 4 in clasamentul constructorilor si ameninta locul 3 ocupat de Ferrari, Scuderia avand un avans de numai 5 puncte.

Cu toate acestea, McLaren considera ca spectrul de a progresa in clasament este limitat in acest moment prin prisma faptului ca circuitul de la Spa-Francorchamps, gazda cursei din acest weekend, nu se preteaza caracteristicilor monopostului MP4-24. Prin urmare, echipa anglo-germana vizeaza o clasare in puncte prin care sa isi consolideze locul 4.

"Desi am realizat cateva imbunatatiri majore pentru MP4-24, mergem la Spa stiind ca este putin probabil ca circuitul de mare viteza sa fie favorabil pentru calitatile monopostului nostru. Insa noul pachet tehnic ne determina sa fim increzatopri ca vom lupta serios pentru puncte intrucat vrem sa ne imbunatatim locul 4 in clasamentul constructorilor", a declarat Martin Whitmarsh, seful echipei McLaren.

Marele Premiu al Belgiei va avea loc pe 30 august pe celebrul circuit de la Spa-Francorchamps.

Via | McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru