Mercedes anticipează că Red Bull va fi avantajată în startul sezonului: "Verstappen va fi un rival formidabil"

de Daniel Popescu, Foto: Red Bull Content Pool
Marti, 09.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes anticipează că Max Verstappen va fi un rival "formidabil" în lupta pentru titlu ca urmare a faptului că circuitele din Austria și Ungaria, care găzduiesc împreună trei curse, avantajează monopostul Red Bull.

Sezonul 2020 al Formulei 1 va începe în luna iulie cu două curse programate în Austria și una în Ungaria.

În mod tradițional, circuitele Red Bull Ring și Hungaroring avantajează monopostul Red Bull, motiv pentru care rivalii de la Mercedes au identificat deja o posibilă dificultate să-și păstreze supremația în Formula 1. James Allison, directorul tehnic al Mercedes, crede că Max Verstappen are toate șansele să înceapă noul sezon în forță.

"Nu există niciun dubiu, Verstappen va fi un oponent formidabil în acest an. Ferrari a arătat indicii că este în formă, dar îmi imaginez că Verstappen va fi puternic în Austria, pentru că Red Bull a avut mereu performanțe acolo", a explicat Allison pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Verstappen a câștigat ultimele două curse din Austria, iar Hungaroring este primul circuit pe care a obținut un pole position.

În schimb, Mercedes a avut momente de coșmar în Austria: Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au abandonat în 2018, iar în 2019 nu au putut concura la adevărata valoare din cauza unor probleme la sistemul de răcire.

Allison spera însă ca Mercedes va înregistra progrese la edițiile din acest an.

"Așteptăm cu nerăbdare să ajungem în Austria și poate vom arăta ceva mai mult de ce suntem în stare după ce nu am obținut performanțele scontate în precedentele două sezoane", a adăugat Allison.

Via Formula1

Comentarii (7)

  • Costel
    aeru' de munte ofera intr-atat de multe beneficii incat nicimacar n-are rost sa le mai amintesc dar iata ca acelasi aer montan devine complet contraindicat atunci cand afectiunile is de ordin cardiac iar James Allison n-are cum sa mai incerce sa ocoleasca acest detaliu din perspectiva profesionala fiindca-i lesne de observat ca-i genereaza *fibrilatii* publice numa' la gandul ca Benz inca se confrunta cu ele chiar si-n ziua de azi, circumspectia actuala a technical- director-ului certificandu-mi ca si-n februarie trecut ca la Brixworth persista inca impedimente cu cordu' AMG pentru W11, disfunctionalitati care chiar s-ar putea face vinovate de lipsa atat de pretiosului confort oferit de fotoliul de lider in clasamentele provizorii dupa primele curse in fiecare debut de sezon, atat de ravnita tihna din inceputul fiecarui an la adapostul careia rivalul vremelnic al lui sebastian vettel o reusit sa-si construiasca atat de facil un avantaj decent si care s-o devedit decisiv in atatea randuri, atu care musai ca-i va ocoli pe Toto&gagat in 2020
    10 4
  • netam-nissan
    subscriu total la comentariile dvs avizate dle costel care anvizajeaza paradoxul complexelor psihomecanice sau si pneumatice ale marcii f1 germanoase cu stea cam luciferica in frunte si asta taman la austrieci adica in imperiul lor de est cum ii zice si numele oester-reich.
    17 0
  • Costel
    netam-nissane,

    chiar te admir fiindca oi pus punctu' pe "i" ca nimeni altu',

    intr-adevar, BenzF1 chiar o lasat impresia si subsemnatului in deja mult prea multe randuri si gp-uri ca se identifica cu luzifer pentru marele circ in ultimii ani da' slava Domnului, binele biruieste intotdeauna iar Ferrari detine inca sub contract pe singurul exorcist care poa' sa "vindece" Benz-ul fara vreo urma de pregetare sau sovaiala, chiar in acest sezon 2020 iar numele sau ii deja arhicunoscut pentru toata lumea care prioritizeaza insanatosirea acestei competitii auto, sebastian vettel
    8 2
  • Neutru
    James Allison se va descurca el personifică perfect expresia„perfidul Albion”.Eu aștept surprize plăcute.Austria l-a„făcut”pe Hitler german el fiind austriac și pe Mozart austriac el fiind german.Aparent„bat câmpii”dar nu este așa,uneori aparențele înșală.
    13 0
  • De foarte mult timp citesc și urmăresc comentariile, dar nu îmi făceam cont.

    Acum citind comentariile lui Costel, nu am mai rezistat!!!

    Măi, omule, tu ești evadat în astral, trăiești în altă dimensiune sau care e problema ta?!

    Tot bați câmpii aici cu ”metaforele” tale și Vettel. Da cobori cu picioarele pe pământ odată și înțelege că realitatea e alta.

    Mercedes este în fața altora ca echipă, dacă nu îi ajută motor, au aerodinamică, au tacticieni, au cercetare, au idei și inovație, iar când nici asta nu îi ajută, îl au pe Hamilton!

    Ce tot mănânci la tărâțe cu textele astea care nu înseamnă nimic?

    Și nu mare îmi va fi mirarea când Mercedes va triumfa anul acesta și în Austria.

    Tu să nu strici nimic prin casă și să nu faci spume, bine? :)
    7 7
  • Neutru
    cepadon Pe Costel consideră-l un poet și o să-ți fie mai ușor de înțeles.Ce scrii despre Mercedes este adevărat,în plus îl au și pe Toto un austriac capabil.UN colos industrial care vinde enorm și nu se compară cu ceilalți(probabil asta deranjază).Păstrează-ți energia pentru comentarea curselor luna viitoare(sperăm)că vor fi ceva surprize.Până la urmă cursele nu seamănă una cu alta.Gusturile nu se discută cel mult se ignoră.Fiecare avem adevărul nostru, favoriții noștri.Fără Costel am fi mai săraci.
    14 0
  • Razvan Dumbraveanu
    Costelush nu face decat sa-l ridiculizeze si mai mult pe Vettel. E atat de subtil incat lumea chiar crede ca-i fan Vettel. Nu, are doar sarcasmul atat de subtire incat, uneori, nici el nu-l simte. E intr-o zona de prozaic cu schizofrenie.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru