Mercedes: "Ar fi un eşec să nu câştigăm titlul"

de Daniel Popescu
Marti, 18.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a admis că ar fi un eşec să nu câştige titlul mondial în acest sezon, însă consideră că Red Bull Racing este pe punctul de a reveni în forţă.

Avem un avantaj mic, dar pierderea titlului ar fi considerată un eşec.

Toto Wolff
Director Mercedes Motorsport
Mercedes a dominat autoritar Marele Premiu al Australiei prin Nico Rosberg, însă echipa a înregistrat defecţiuni tehnice în cazul monopostului pilotat de Lewis Hamilton. În plus, Red Bull Racing a demonstrat că şi-a revenit după parcursul modest în teste, în timp ce Williams putea ataca podiumul în absenţa ploii din calificări.

În acest context, Toto Wolff, directorul Mercedes Motorsport, consideră că echipa nu este favorită certă la titlul mondial, însă admite că ar fi un eşec să nu devină campioană la sfârşitul sezonului.

"Într-un sezon regulat ai două faze distincte de dezvoltare de la începutul până la sfârşitul sezonului. Dar cu aceste monoposturi noi dezvoltarea va fi şi mai abruptă. Astfel, un avantaj poate dispărea rapid în câteva curse, iar dacă ne uitam la Red Bull Racing şi la nivelul lor de dezvoltare, atunci ceea ce au obţinut ei este fenomenal.

Avem un avantaj mic, dar pierderea titlului ar fi considerată un eşec", a declarat el.

Wolff a precizat că victoria obţinută de Rosberg îi este dedicată lui Michael Schumacher, care continuă procesul de trezire din comă indusă de după accidentul suferit la schi la sfârşitul lunii decembrie.

"Această victorie are o însemnătate specială pentru noi. Vreau să-i dedic victoria lui Schumacher, care a fost în gândurile noastre pe tot parcursul weekendului. Va continua să lupte aşa cum numai el ştie", a adăugat el.

Via SportingLife, GrandPrix247

Comentarii (3)

  • Atentie la Ferrari! Vin puternic din spate!!
    5 14
  • fan ferrari
    Cu parere de rau cred cred ca Ferrari are anul asta toate sansele sa vina cu putere din fata (cand sunt ajunsi cu un tur din urma... dar cine stie) .Totusi cred ca Red Bull are in continuare cea mai mare sansa. Daca Ricciardo a putut ajunge pe doi Vettel cred ca poate castiga.
    23 4
  • si kobayasu a venit puternic din spate in prima cursa;;;Ferarri din pacate nu au ingineri lui RBR si o sa o sa ramina unde au ramas anul trecut din pacate,,,,fortza rosaaaa
    16 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru